Punakeltaiset kolmosasu 2014-15

Jokerit käyttää kaudella 2014-15 kolmantena peliasunaan punakeltaista sotisopaa. Viikonloppuna Facebookissa järjestetty äänestys toi mielipiteen selkeästi esille.

Vastakkain äänestyksessä olivat punakeltainen ja vihreä peliasu. Vihreällä, Töölön Vesaa kunnioittaneella asulla pelattiin kuluneen kauden Talviklassikossa. Äänestyksessä punakeltainen sai 1709 ja vihreä 744 ääntä.

Punakeltainen peliasu esiteltiin yleisölle ensimmäisen kerran kaudella 2012-13 syntymäpäiväottelussa lokakuussa. Päättyneellä kaudella punakeltaista käytettiin lauantain kotiotteluissa sekä Turussa tammikuussa kauden suurimman vierasmatkan kunniaksi.

Kiitos kaikille äänestäneille ja päätökseen vaikuttaneille!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin