Pudotuspelit alkavat kotona sunnuntaina 1.3.

Jokerit aloittaa pudotuspelit sunnuntaina 1. ja tiistaina 3.3. kotihallissaan. Runkosarjan loppusijoitus läntisessä konferenssissa on joko kolmas tai neljäs.

SKA Pietari varmisti Bobrov-divisioonan voiton torstai-iltana kukistamalla Torpedo Nizhni Novgorodin kotonaan luvuin 3-2. Näin ollen Jokerit aloittaa playoff-ottelunsa varmuudella Hartwall Arenassa sunnuntaina 1. maaliskuuta klo 16.00. Toinen ottelu pelataan tiistaina 3. maaliskuuta klo 18.30.

Lipunmyynti kotiotteluihin alkaa maanantaina 24.2. klo 9.00 Ticketmasterin kanavissa.

Ensimmäisen kierroksen vastustaja ratkeaa runkosarjan viimeisillä kierroksilla. Jokerit taistelee vielä Dynamo Moskovan kanssa lännen kolmostilasta, kun ennen kolmea viimeistä peliä eroa on helsinkiläisten eduksi neljä pistettä. Samaan aikaan Spartak Moskova ja Lokomotiv Jaroslavl taistelevat neljännestä sijasta.

Jokerit kohtaa viimeisissä peleissään Avangard Omskin, SKA:n ja Torpedon. Dynamo sen sijaan pelaa Spartakia, Traktoria ja Dinamo Minskiä vastaan. Tasapisteissä paremmuuden ratkaisee varsinaisella peliajalla tulleiden voittojen määrä, joita Dynamolla on tällä hetkellä 29 ja Jokereilla 28.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020