Pudotuspelisarjat alusta loppuun vastustajien halleissa

Jokerit on tehnyt päätöksen pelata kevään pudotuspelisarjat alusta loppuun vastustajien halleissa. Päätös on tehty Suomen viranomaisten ja KHL:n kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen.

Koronavirus vaikuttaa yhä voimakkaasti Jokereiden toimintaan. Seurajohto on keskustellut eri vaihtoehdoista Suomen viranomaisten kanssa ja pyrkinyt varmistamaan sujuvat playoff-pelit. Jokerit on KHL:n kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen tehnyt päätöksen, että pudotuspelisarjat pelataan vastustajan kotikentällä. Tällä tavoin joukkue varmistaa mahdollisimman vähäisen matkustamisen ja pystyy paremmin toimimaan kuplamaisissa olosuhteissa.

-Haluamme taistella Gagarin Cupista ja poikkeuksellisen tilanteen vuoksi jouduimme miettimään erilaisia vaihtoehtoja joukkueen mahdollisimman optimaalisen keskittymisen ja työskentelyn varmistamiseksi, kertoo Jokereiden puheenjohtaja ja GM Jari Kurri. 

-On sääli, ettemme voi näinä aikoina saada Hartwall Arenaa täyteen uskollisia kannattajiamme, jotka ovat olleet joukkueen tukena myös etänä kotikatsomoissa. Haluan kiittää heitä sekä yhteistyökumppaneitamme kaikista kannustavista viesteistä runkosarjan aikana. Toivomme, että saamme toivottaa kaikki tervetulleiksi Hartwall Arenaan jälleen ensi kaudella, Kurri jatkaa. 

-Tästä tulee meille erilainen haaste. Helsingissä ei yleisöä voi toistaiseksi peleihin ottaa, ja pelaajana luonnollisesti nauttii enemmän, kun paikalla on katsojia pitämässä tunnelmaa yllä. Positiivinen asia on, että matkustaminen vähenee ja saamme yhdessä tiiviisti hioa omaa peliämme, kertoo joukkueen kapteeni Marko Anttila.

-Isossa kuvassa en näe tässä päätöksessä suurta muutosta toimintaamme. Lähdemme taistelemaan jokaisen pelin ja ottelusarjan voitosta ja tähtäämme pitkään kevääseen, Anttila painottaa.

KHL:n pudotuspelit alkavat tiistaina 2. maaliskuuta. Jokereiden runkosarjasijoitus on viides läntisessä konferenssissa. Vastustaja ensimmäisellä playoff-kierroksella on joko Lokomotiv Jaroslavl tai Dynamo Moskova. 

Viranomaisten asettamien rajoitusten vuoksi Hartwall Arenaan ei ole voinut ottaa yleisöä sitten marraskuun lopun.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2021/2022