Playoffs

Pudotuspeleihin etenee viime kausien tapaan molempien konferenssin kahdeksan parasta joukkuetta. Kaikki ottelusarjat pudotuspeleissä pelataan paras seitsemästä -järjestelmällä eli neljällä voitolla etenee jatkoon.

Kolme ensimmäistä pudotuspelikierrosta (konferenssin puolivälierät, välierät ja finaalit) pelataan konferenssien sisällä. Divisioonien ykköset ovat automaattisesti konferenssien ykkönen ja kakkonen riippumatta muiden joukkueiden pistemääristä. Playoffseissa kotiedun omaava joukkue pelaa kaksi ensimmäistä peliään kotona ja tämän jälkeen kaksi vieraissa. Jos playoff-sarja jatkuu, pelataan viides ja seitsemäs ottelu kotiedun saaneen joukkueen kotihallissa. Kaikki ottelut pelataan ratkaisuun saakka; jos ottelu on 60 minuutin jälkeen tasan, pelataan 20 minuutin jatkoeriä, kunnes voittomaali syntyy. Konferenssien voittajat kohtaavat Gagarin Cupin finaaleissa.

Ottelut alkavat arkisin klo 18:30, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 16:00.

Ottelupäivät saattavat muuttua alla mainitusta. Jokereiden ottelupäivät kannattaa tarkistaa Playoff-pelien edetessä internetsivuiltamme.

Playoffsien pelipäivät

Konferenssien puolivälierät

1.-14. maaliskuuta.

Konferenssien välierät

17.-30. maaliskuuta.

Konferenssien finaalit

Huhtikuu 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14.

Gagarin Cup -finaalit

Huhtikuu 18, 20, 22, 24, 26, 28, 30.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin