Platt: Hyvän joukkueen peli ei muutu vieraskaukalossa

Geoff Platt odottaa Jokereiden jatkavan hyviä otteitaan myös vieraskaukalossa, kun kiekko putoaa maanantaina jäähän Minskissä. Hyökkääjälle Valko-Venäjän pääkaupunki on tuttuakin tutumpi paikka.

Platt edusti Dinamoa kuudella kaudella 2008-14 ja on pelannut jo pitkään myös Valko-Venäjän maajoukkueessa. Minsk on hänelle erityinen paikka, mutta hän on tottunut viime vuosien aikana pelaamaan siellä myös vierasjoukkueen paidassa.

Jokerit avasi KHL-kautensa komeasti kolmella voitolla ja hyvää virettä lähdetään jatkamaan nyt vieraskaukaloihin. Platt on päättäväinen sanoessaan, ettei ympäristö saa vaikuttaa joukkueen tekemiseen.

-Vieraskaukalossa yleisö ei tällä tasolla meitä juuri häiritse. Tietysti joissain kaukaloissa voi olla joitain erityisiä yksityiskohtia ja vastustajien riveissä kovia kilpailijoita, jotka pitää ottaa huomioon, Platt miettii ja on vakuuttunut, että Jokerit pystyy samanlaisiin suorituksiin niin kotona kuin vieraissa.

-Ehdottomasti! On todella hyvän joukkueen merkki, kun pystyy pelaamaan samalla tavalla ja samanlaisessa tunnetilassa niin kotona kuin vieraissa, hän jatkaa.

Jokereiden ja Dinamon välinen ottelu alkaa klo 19.30 maanantaina. Suoraa lähetystä voit seurata Viasatin ja Viaplayn kautta.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019