Pitkästä aikaa kotiyleisön eteen - "Saadaan mökki lämpenemään"

Kolmen ja puolen viikon tauko kotipeleistä päättyy keskiviikkona, kun läntisen konferenssin kärjessä oleva Jokerit kohtaa Admiral Vladivostokin klo 18.30 Hartwall Arenassa. Hyökkääjä Kalle Kossila ja valmentaja Tomi Mäki odottavat innolla paluuta omiensa eteen.

Maajoukkuetauolta palattiin maanantaina Moskovassa, jossa Dynamo oli tiukassa pelissä parempi luvuin 3-1. Tappio halutaan kääntää nopeasti voitoksi ja mikäs sen parempaa kuin päästä vihdoin kotiyleisön eteen näyttämään osaamista.

-Pieniä asioita halutaan parantaa (puolustuspelissä) ja saada lennokasta hyökkäyspeliä siihen rinnalle. Sillä saadaan taas mökki lämpenemään, Mäki hymyili.

Kossila on nauttinut kotipeleistä, joissa on käynyt paljon sukulaisia ja ystäviä katsomassa hänen otteitaan. Pohjois-Amerikassa vietettyjen vuosien aikana tämä ei ollut mahdollista.

-Tosi hienoa on ollut. Muutenkin on tullut paljon enemmän viestiä pelien jälkeen, kun jengi pystyy tsiigaamaan matseja, Kossila kertoi.

-Ihan sillä omalla pelillä ja lähdetään tekemään niitä asioita, joissa olemme hyviä. Hyvää joukkuepeliä hyvällä rakenteella. Sillä se tulee, hän ennakoi keskiviikkoa.

Jokereiden ja Admiralin välinen ottelu alkaa keskiviikkona klo 18.30. Edessä on vuoden hauskin kiekkoilta, jossa tarjolla on stand up -komiikkaa sekä tietysti Euroopan parasta lätkää. Liput matsiin hankit Ticketmasterin verkkosivuilta.