Pistesaalis miellytti Joensuuta: Täytyy olla tosi tyytyväinen

Viisi pistettä kuudesta kolmen pelin vieraskiertueelta saivat Jesse Joensuun suun hymyyn torstain Torpedo-pelin jälkeen. Hän antaa tunnustuksen joukkueen hyvistä suorituksista niin pelaajille, valmentajille kuin taustavoimille.

Jokerit pelasi alle viikkoon kolme kovaa vieraspeliä Neftehimikiä, Ak Barsia ja Torpedoa vastaan. Itäisen konferenssin playoff-paikoilla olevat joukkueet ovat iso haaste kelle tahansa joukkueelle, mutta Jokerit selvisi kunnialla jokaisesta pelistä. Jatkoaikavoitto kruunasi joukkueen viikon.

-Fiilikset ovat tietysti ihan huikeat. Viisi pistettä kuudesta tällaiselta vieraskiertueelta – täytyy olla tosi tyytyväinen, Joensuu myhäili.

Toisen kerran tällä viikolla joukkue nousi takaa-ajoasemasta voittoon, kun 2-4-tappiotilanne kääntyi punakeltaisille Nizhni Novgorodissa. Kolmannen erän alun takaisku ei lannistanut tunnelmia penkillä. Joukkue jatkoi työntekoa, kuten joka kamppailussa tällä kaudella.

-Meillä on tosi tasokas joukkue ja neljä tasaista ketjua. Ja meillä on luottamus siihen, että ei ole minkään mahdottoman tehtävän takana, että pystymme voittamaan otteluita. Olemme tehneet maaleja laajalla rintamalla ja meillä on kokenut joukkue. Se näkyy tällaisilla hetkillä, Joensuu kertoi.

Hän osui itse kahdesti päätöserässä ja nosti maalisaldonsa yhdeksään tämän kauden osalta. Suurin kiitos meni ketjukavereiden Brian O’Neillin ja John Normanin suuntaan.

-He pelaavat tosi kovalla tasolla. Siksi minullekin tulee paikkoja, Joensuu sanoi vaatimattomasti.

Päävalmentaja Lauri Marjamäki nosti kamppailun jälkeen esille Jokereiden energisyyden, mikä kaukalossa näkyi. Joukkue jaksoi luistella, vaikka alla oli paljon matkustamista ja niin pelien kuin harjoitusten tuomaa rasitusta. Näiden asioiden vaikututs on kuitenkin pystytty minimoimaan tehokkaasti.

-Meille on annettu niin hyvät mahdollisuudet palautua ja olla valmiina pelipäivinä, etten usko meidän pystyvän tekemään sillä saralla mitään paremmin, Joensuu totesi.

-Siitä pitää kiitos antaa organisaatiolle, valmennukselle ja miksei pelaajillekin. Olemme valmistautuneet peleihin hyvin ja tehneet kaikki asiat niin järkevästi kuin pystymme.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019