Piiroinen mukaan Jokerit International Partner Programiin

Jokereiden kansainvälinen vientiohjelma International Partner Program (JIPP) vahvistuu suomalaisella perheyrityksellä, kun julkitilakalusteita sekä auditorio- ja katsomokalusteita valmistava Arvo Piiroinen Oy liittyy mukaan ohjelmaan.

Piiroinen valmistaa katsomokalusteet Suomessa avaimet käteen -periaatteella, aina tuotekehityksestä tuotteen pakkaamiseen ja maailmalle lähettämiseen. Suomen liigahallien lisäksi Piiroisen katsomotuoleja on toimitettu jo kahdeksaan KHL-halliin Venäjällä. 

-Meillä on jo hyviä referenssejä Venäjältä, kuten Sotshin Bolshoi Ice Dome, jossa pelattiin olympiajääkiekko vuonna 2014. Jokereiden JIPP-ohjelman avulla tavoitteenamme on luoda lisää samanlaisia menestyksekkäitä vientitarinoita, sanoo Piiroisen vientijohtaja Pasi Aaltonen.

Piiroinen oli mukana Jokereiden seminaarimatkalla tammikuussa Pekingissä ja tulevan kauden aikana Jokerit järjestää Piiroiselle verkostoitumistilaisuuksia, tapaamisia ja tuote-esittelyjä vierasotteluiden yhteydessä myös muilla KHL-paikkakunnilla.

-Olemme huomanneet, että kansainvälisten yhteistyömahdollisuuksien löytäminen jääkiekon parissa on osoittautunut toimivaksi, koska monet JIPP-kumppaneista ovat jo toimittaneet tuotteitaan KHL-kohteisiin. Hienoa saada myös Piiroinen mukaan, sillä niin Venäjällä kuin Kiinassa on kysyntää suomalaisille laatutuotteille, iloitsee Jokereiden asiakkuuspäällikkö Miika Haapala.

Seuraavaksi Jokerit International Partner Program -kumppanit suuntaavat Moskovaan, jossa järjestetään suuri urheilualan messutapahtuma pääsiäisen jälkeen. Paikalla ovat Venäjän tärkeimmät urheilupäättäjät, joille Jokereiden JIPP-kumppanit pääsevät esittelemään tuotteita ja palveluitaan erillisessä ”Finnish day” -tapahtumassa.

Lisätiedot:

Jokerit Hockey Club Oy
Miika Haapala, Account Manager – International Partnerships, miika.haapala@jokerit.com +358 40 779 6906

Arvo Piiroinen Oy
Pasi Aaltonen, Vientijohtaja, pasi.aaltonen@piiroinen.com, +358 40 353 1090

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020