Pihlströmin paluu – katso kärkikamppailun kokoonpano

Jokerit saa Antti Pihlströmin kokoonpanoonsa pitkän tauon jälkeen tänään perjantaina, kun KHL:n kärkiottelussa on vastassa Avtomobilist Jekaterinburg.

Pihlström loukkaantui viime kevään playoff-sarjan toisessa ottelussa TsSKA Moskovaa vastaan, joten hyökkääjä on ollut sivussa tositoimista 188 päivää. Kokenut hyökkääjä on harjoitellut tämän viikon joukkueen mukana ja on nyt valmis palaamaan peleihin. Paikka kokoonpanossa on tuttu viime kaudelta, sillä ketjukaverit ovat Mika Niemi ja Marko Anttila.

Jokerit lähtee hakemaan kuudetta peräkkäistä kotivoittoaan tänään ja kasvattamaan pisteputkeaan yhdeksän ottelun mittaiseksi. Keskiviikkona Hartwall Arenassa kaatui Metallurg luvuin 5-3. Janis Kalnins pelasi maalissa ja tänään torjuntavuorossa on Ryan Zapolski, joka piti nollan maanantaina Traktoria vastaan.

Muuten helsinkiläisten kokoonpano on ennallaan. Joukkueen mukana harjoittelevat Jesper Jensen, Henri Ikonen ja Tomi Mäki eivät pelaa tänään. 

Jokerit saa tänään vastaansa KHL:n kärkijoukkue Avtomobilistin, joka on voittanut kaikki kahdeksan ensimmäistä peliään, eikä ole päästänyt yhdessäkään kamppailussa kahta maalia enemmän. Jekaterinburgin miljoonakaupungista tuleva ryhmä on tehnyt isoja satsauksia tähän kauteen ja alku on ollut mainio. Avtomobilistiin voit tutustua tarkemmin täällä.

Viime kaudella Jokerit ja Avtomobilist kohtasivat kahdesti ja voitot tasattiin 1-1. Vieraskaukalossa helsinkiläiset olivat parempia luvuin 3-1 ja Hartwall Arenassa venäläisjoukkue otti jatkoaikavoiton. Keskinäisten pelien voitot ovat KHL-aikana 4-3 Jokereiden eduksi.

Jokereiden ja Avtomobilistin välinen kamppailu alkaa perjantaina Hartwall Arenassa klo 18.30. Liput hankit Ticketmasterin verkkosivuilta tai hallilta ennen peliä.

Tervetuloa kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:

11 Steve Moses – 93 Peter Regin – 65 Sakari Manninen
6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill
25 Pekka Jormakka – 16 Geoff Platt – 71 Nicklas Jensen
41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

3 Karl Stollery – 18 Sami Lepistö
4 Tommi Kivistö – 51 Alex Grant
50 Viktor Lööv – 7 Oliver Lauridsen
77 Eemeli Räsänen

30 Ryan Zapolski (98 Janis Kalnins)

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020