Pihlström ja Sklenicka taas kehissä – tässä Dynamo-pelin kokoonpano

Jokerit hakee kolmatta ja Dynamo Moskova neljättä peräkkäistä voittoaan tiistai-illan huippuottelussa. Helsinkiläisten kokoonpanoon paluun tekevät Antti Pihlström ja David Sklenicka.

Jokerit kukisti lauantaina HK Sotshin luvuin 3-0 Alex Grantin, John Normanin ja Peter Reginin osumilla. Janis Kalnins torjui kauden ensimmäisen nollapelinsä ja otti kaikkiaan 20 koppia. Voiton myötä Jokerit nousi läntisessä konferenssissa kahdeksanneksi, mutta on edelleen pelannut 6-9 peliä vähemmän kuin edellä olevat ryhmät.

Anders Lindbäck pelaa Jokereiden maalilla tänään. Puolustukseen paluun tekee Sklenicka ja hyökkäykseen Pihlström. He korvaavat Nuutti Viitasalon ja Eeli Tolvasen, jotka ovat kokoonpanon ulkopuolella. Sivussa ovat myös puolustaja Niklas Friman sekä hyökkääjät Henri Ikonen, Julius Junttila ja Aleksi Halme.

Dynamo Moskova saapuu Helsinkiin kolmen pelin voittoputkessa. Viimeksi sunnuntaina kaatui kovavireinen Traktor vieraskaukalossa 5-2, joten suurseuran vire alkaa hiljalleen olla odotusten tasolla. Dynamo on lännessä neljäntenä seitsemän pistettä Jokereita edellä, mutta on pelannut kuusi ottelua helsinkiläisiä enemmän.

Jokerit ja Dynamo eivät ole tällä kaudella vielä kohdanneet. Viime kaudella punakeltaiset lakaisivat runkosarjassa kaikki neljä peliä moskovalaisia vastaan. Viimeisin kohtaaminen päättyi helmikuussa Helsingissä luvuin 5-0.

Tämän illan ottelu pelataan tyhjille katsomoille. Suoraa lähetystä voi seurata VSport Jääkiekko -kanavalta ja Viaplay palvelusta klo 18.00 alkaen. Itse ottelu starttaa klo 18.30.

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu (A) – 93 Peter Regin – 21 Brian O’Neill (A)
19 Veli-Matti Savinainen – 10 Jordan Schroeder – 71 Nicklas Jensen
25 Henrik Haapala – 37 John Norman – 81 Iiro Pakarinen
41 Antti Pihlström – 80 Saku Mäenalanen – 12 Marko Anttila (C)

50 Viktor Lööv – 51 Alex Grant
36 Jakub Krejčík – 64 Jonathan Pudas
4 Tommi Kivistö – 90 David Sklenicka

39 Anders Lindbäck (98 Janis Kalnins)

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021