"Pidetään tosi hauska viikonloppu ja otetaan voitot kotiin"

Perjantaista sunnuntaihin Tallinna värjätään punakeltaiseksi, kun Jokerit ottaa kahdessa KHL-ottelussa mittaa Spartakista ja Severstalista. Pelaajat lähettivät oman viestinsä faneille ja kiittivät tuesta Viron pääkaupungissa jo etukäteen.

Tsekkaa video yltä.

Tallinnaan ehdit vielä mukaan, sillä lippuja on jäljellä molempiin peleihin. Varaa oma paikkasi Ticketmasterin sivuilta.

Helpoin tapa päästä Tallinnaan on varata matkat osoitteessa https://www.tallinksilja.fi/jokerit. Yllä olevasta kartasta näet, kuinka lähellä halli on keskustaa. Peleihin pääset Tallinnassa joko bussilla tai Taksilla. Kartan voit ladata itsellesi tämän linkin kautta.

Laivat liikennöivät päivittäin Tallinnaan usealla eri vuorolla. Esimerkiksi sunnuntain päiväpeliin ehdit helposti, kun hyppäät klo 10.30 lähtevään Megastariin. Takaisin Helsingissä olet klo 21.30. Kaikissa laivoissa on vielä tilaa. Alta näet aikataulut: 

HEL-TAL

  • 07.30–09.30 joka päivä Star
  • 10.30–12.30 joka päivä Megastar
  • 13.30–15.30 joka päivä Star

TAL-HEL

  • 19.30–21.30 joka päivä Megastar
  • 22.30–00.30 ma, ke-su Star

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin