Perhepeli ja SKA-taisto ensi viikolla Hartwall Arenassa

Jokerit jatkaa kotiotteluitaan ensi viikolla Hartwall Arenassa HK Sotshia ja SKA Pietaria vastaan. Ensimmäinen on perhepeli. Hyödynnä erinomaiset lipputarjoukset: lastenlippu (7-16-v.) 5 euroa ja 2 aikuista + 2 lasta alkaen 40 euroa.

Jokerit ja HK Sotshi taistelivat viime keväänä pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella kovan viiden pelin ottelusarjan, jonka Jokerit vei lopulta voitoin 4-1. Joukkueiden välille on muodostunut viime vuosina jännitteitä kaukalon puolella, joten kiivas vääntö on luvassa varmasti myös ensi maanantaina 1. lokakuuta. Sotshin riveissä nähdään tuttu suomalaispakki Jyrki Jokipakka, joka siirtyi seuraan viime kaudeksi.

Sotshi-ottelu on yhteistyössä Ähtäri Zoon kanssa toteuttava perhepeli, jonne nelihenkiset perheet pystyvät hyödyntämään lipputarjoukset: lastenlippu (7-16-v.) 5 euroa ja 2 aikuista + 2 lasta alkaen 40 euroa. Liput hankit Ticketmasterin verkkosivuilta.

Lauantaina 6.10. edessä on yksi alkukauden helmistä, kun viime kauden runkosarjavoittaja ja kaksinkertainen KHL-mestari SKA Pietari saapuu Helsinkiin ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Joukkueet kohtasivat kaksi viikkoa sitten Pietarissa jännitysnäytelmässä, jonka SKA vei jatkoajalla 4-3. Pietarilaisten riveissä nähdään mm. Pavel Datsjuk, Nikita Gusev ja täksi kaudeksi ryhmään liittynyt Nail Jakupov. Myös suomalaissentteri Jarno Koskiranta pelaa edelleen joukkueessa.

Lipunmyynti SKA-peliin käy kuumana, joten varmista omat paikkasi ajoissa. Liput hankit Ticketmasterin verkkosivuilta.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019