Pelikaverit tunnelmoivat: "Jokerilogo oli Mäksälle aina tärkeä"

Sunnuntaina Hartwall Arenassa vietetään Tomi Mäen tribuutti-iltaa, kun Jokerit kohtaa Salavat Julajev Ufan. Helsinkiläisseurassa kaikkien aikojen eniten otteluita pelanneen Mäen pelikaverit vuosien varrelta Ossi Väänänen, Juha Lind ja Steve Moses kertovat, millainen Mäksä oli joukkuekaverina.

Niin Lind, Väänänen kuin Moses pelasivat useamman vuoden Mäen kanssa tämän uran eri vaiheissa. He tietävät hyvin, minkälainen pelaaja Mäki oli kaukalossa ja sen ulkopuolella sekä mikä teki hänestä yhden jokerihistorian suurimmista pelaajista. Yllä olevalta videolta voit katsoa kolmikon haastattelut.

Sunnuntain tribuuttiottelu alkaa klo 16.00 ja paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin. Ennen pelin alkua Jokerit ja seuran kannattajat kunnioittavat Mäen huikeaa uraa ja myös itse legenda pääsee vielä kerran kiittämään läheisiään ja tukijoitaan. Luvassa on tunteikas ilta, johon kaikkien punakeltaisten halutaan saapuvan paikan päälle.

Peli on SuperWeek-ottelu, johon voit hankkia 4 lippua 44 eurolla Ticketmasterin verkkosivuilta tai hallilta ennen peliä. Tervetula nauttimaan hienoista punakeltaisista hetkistä!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020