Pelaajille ja valmentajille Xiaomi-älypuhelimet

Ensimmäisenä 2000-luvulla syntyneenä Jokereiden KHL-joukkueessa pelannut Konsta Hirvonen sai uuden Mi 9 -puhelimen puheenjohtaja Jari Kurrilta. Kuva: Mikko Taipale

Jokerit on solminut kautta 2019-20 koskevan yhteistyösopimuksen Xiaomi-älypuhelimien kanssa. Pelaajat ja joukkueenjohto saavat näin käyttöönsä huippuluokan älypuhelimet.

Jokerit on aloittanut yhteistyön kiinalaisen älypuhelinvalmistaja Xiaomin kanssa. Xiaomi on maailman neljänneksi suurin ja nopeimmin kasvava älypuhelinvalmistaja, jonka tuotteet tunnetaan hyvästä hinta-laatusuhteestaan. Xiaomin Redmi-sarjaan kuuluvat valmistajan edullisimmat puhelimet ja Mi-sarjan laitteet ovat teknisesti huippulaadukkaita. Mi-sarjasta löytyvät Xiaomin lippulaivamallit, kuten joukkueen käyttöön tulevat Xiaomi Mi9 älypuhelimet.

-Xiaomin puhelimet ovat loistava lisä joukkueen työkaluihin ja etenkin ajan hermolla olevat nuoret pelaajamme arvostavat niiden huippuspeksejä, kertoo Jokereiden yhteysjohtaja Jukka Räisänen.

Xiaomi panostaa vahvasti tuotteidensa käytettävyyteen ja designiin. Erityisesti Iso Full HD+ -näyttö ja huippulaadukas 48MP kamera tulevat tehokäyttöön, kun pelaajat päivittävät Instagram-tilejään. Matkoilla Dual SIM ja Pikalataus -ominaisuudet ovat välttämättömyys, kun joukkue matkustaa eri maiden välillä.

-On ilo päästä työskentelemään yhdessä Suomen johtavan jääkiekkojoukkueen kanssa. Älypuhelin on kansainväliselle joukkueelle tärkeä väline ja meille on suuri ilo tarjota huipputekniikkaamme joukkueen käyttöön niin kuvaamiseen kuin sosiaalisen median tekoon sekä kaikkeen yhteydenpitoon. Haluaisimme nähdä Suomen Mi-fanit ja Jokeri-fanit yhdessä, sanoo Xiaomin Suomen virallisen jakelijan Splendid Groupin toimitusjohtaja Kimmo Virtanen.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020