Pelaajat kuin kotonaan Forenomilla

Forenom on ollut Jokereille arvokas ja merkittävä kumppani koko helsinkiläisseuran viidettä kautta jatkuvan KHL-taipaleen aikana. Moni Jokereiden pelaaja asuu Forenomin asunnoissa kauden aikana eli heinäkuusta huhtikuuhun.

Yhteistyö on sujunut erinomaisesti ja pelaajat ovat jakaneet järjestelyistä vuolaasti kiitosta. Ulkomailta Jokereihin saapuva pelaaja pääsee suoraan lentokentältä kalustettuun asuntoonsa ja kiinni normaaliin arkeen. Useamman kauden helsinkiläisseurassa pelanneille pelaajille paluu tuttuun asuntoon on kuin paluu toiseen kotiin.

-Pelaajia voi tulla välillä nopeastikin ja Forenom on kyennyt reagoimaan tarpeisiimme yhtä nopeasti. Asunnot ovat viimeisen päälle kunnossa ja pelaajien on ollut helppo sopeutua elämään täällä, sanoo Jokereiden General Manager Jari Kurri, joka vastaa seuran urheilupuolesta.

-Asuminen on ensimmäisiä perusedellytyksiä, kun pelaaja saapuu uuteen kaupunkiin. Säästämme paljon hukkapäiviä, kun pelaajat pääsevät suoraan kalustettuun asuntoon. Tästä järjestelystä tulee pelaajilta paljon kiitosta, sanoo Jokereiden toimitusjohtaja Jukka Kohonen.

Jokereiden toiminnan ydinajatuksiin kuuluu, että pelaajille tarjotaan parhaat mahdolliset edellytykset keskittyä itse työhön eli jääkiekkoon. Kaikki asiat hallilla ja sen ulkopuolella pyritään järjestämään niin, että pelaajista saadaan paras teho ulos harjoituksissa ja otteluissa. Forenom kuuluu oleellisena osana tähän kokonaisuuteen.

Pelaajien kannalta on olemassa myös tärkeä sosiaalinen puoli, sillä Jokereiden käyttämät asunnot sijaitsevat suurimmaksi osaksi Helsingin keskustassa. Pelaajien on helppo sopia yhteisiä lounas- tai päivällishetkiä ja tutustua näin toisiinsa. Tämä parantaa entisestään joukkuehenkeä ja helpottaa uusien pelaajien sopeutumista ryhmään.

Katso yllä olevalta videolta toimitusjohtaja Kohosen ja GM Kurrin mietteitä Jokereiden ja Forenomin yhteistyön merkityksestä seuralle.

Tutustu Forenomin kodinomaisiin kalustettuihin asuntoihin, huoneistohotelleihin ja hostelleihin täällä!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2021/2022