Steve Moses

#11

Steve Moses

  • SYNTYNYT: 9.8.1989, Leominster, MA, USA
  • PITUUS: 175 cm
  • PAINO: 79 kg
  • KÄTISYYS: Right
  • JOKEREISSA: 5. kausi
  • SOPIMUS: 2020

Moses palasi Jokereihin joulukuussa 2017. Hän voitti seurassa KHL:n maalikuninkuuden kaudella 2014-15.

Moses pelasi Jokereissa ensimmäisen kerran kausilla 2012-15 ja rikkoi niistä viimeisellä KHL:n tuolloisen maaliennätyksen. Amerikkalainen teki 36 maalia ja yhteensä 57 pistettä helsinkiläisseuran ensimmäisellä kaudella KHL:ssä. Moses valittiin kauden päätteeksi sarjan tähdistökentälliseen ja pelasi MM-kisoissa pronssia voittaneessa USA:n ryhmässä.

Moses palasi KHL:ään SKA Pietarin riveihin seuraavalla kaudella ja edusti venäläisseuraa kahden vuoden ajan. AHL:ssä hän on pelannut uransa aikana 53 ottelua ja tehnyt niissä 11+14=25 pistettä. Ennen ammattilaispelejä hän opiskeli ja pelasi neljän vuoden ajan New Hampshiren yliopistossa.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin