Eemeli Räsänen

#77

Eemeli Räsänen

  • SYNTYNYT: 6.3.1999, Joensuu
  • PITUUS: 200 cm
  • PAINO: 100 kg
  • KÄTISYYS: Right
  • JOKEREISSA: 1. kausi
  • SOPIMUS: 2020

Lupaava puolustaja Eemeli Räsänen siirtyi Jokereihin kaudeksi 2018-19 kahden vuoden sopimuksella.

Räsänen saapui Jokereihin Kanadan junioriliiga OHL:stä, jossa hän edusti kahden kauden ajan Kingston Frontenacsia. Puolustaja teki seuralle 127 pelissä 11+61=72 pistettä. Ensimmäisellä kaudellaan hänet valittiin OHL:n tulokkaiden tähdistökentälliseen.

Kaudella 2016-17 Räsänen pelasi alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa saavuttaen hopeaa ja kuului seuraavalla kaudella alle 20-vuotiaiden maajoukkuerinkiin. Räsänen on Toronto Maple Leafsin toisen kierroksen varaus kesältä 2017.

Joensuusta lähtöisin oleva puolustaja on Jokipoikien kasvatti ja edusti seuraa kauteen 2014-15 asti. Seuraavaksi vuodeksi hän siirtyi Ässiin ennen hyppyä Kanadan junioriliigaan.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin