Aleksi Halme

#72

Aleksi Halme

  • SYNTYNYT: 13.11.1999, Tampere
  • PITUUS: 184 cm
  • PAINO: 88 kg
  • KÄTISYYS: Left
  • JOKEREISSA: 1. kausi
  • SOPIMUS: 2020

Halme siirtyi Jokereihin turkulaisen TUTOn riveistä kaudeksi 2018-19. Laitahyökkääjä on pelannut urallaan myös Yhdysvalloissa.

Tamperelaislähtöinen Halme teki kaudella 2017-18 debyyttinsä miesten peleissä, kun hän sai vastuuta TUTOn Mestis-joukkueessa 21 kamppailussa. Näissä syntyivät tehot 3+4=7. Seuran A-nuorissa hän oli Nuorten SM-liigassa joukkueen paras maalintekijä 15 osumalla.

Kaudella 2016-17 Halme pelasi Yhdysvaltain junioriliiga USHL:ssä ja on edustanut Suomessa kasvattajaseuransa Ilveksen lisäksi junioritasolla myös Kärppiä ja Ässiä.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin