Palola ratkaisi trillerin, Jokerit kavensi välierät 1-2:een

Jokerit pelasi mahtavan kotiyleisönsä edessä upean Game 3:n, jonka suurin sankari oli Olli Palola kahdella maalillaan. TsSKA kaatui 1-2 ja Jokerit pääsee yrittämään sarjan tasoittamista tiistaina kotonaan.

Päävalmentaja Jukka Jalosen kommentit pelistä:

Jokerit – TsSKA Moskova je. 2-1 (0-0, 1-0, 0-1, 1-0) (Tilastot KHL.ru)
TsSKA johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1 (4 voitolla jatkoon)

Illan Work hard, rest easy -pelaaja:
Palkinnon voisi antaa käytännössä jokaiselle punakeltaiselle tänä iltana: Olli Palola kaksi maalia, Karri Rämö 33 torjuntaa, Sami Lepistö ja Matt Gilroy urakoivat yli 30 minuuttia, Oliver Lauridsen viisi blokattua laukausta, Tommi Huhtala kuusi painavaa taklausta… kaukalo oli maanantaina täynnä toistensa eteen töitä tekeviä yksilöitä, joista koostui yksi uskomaton joukkue. Jokerit pelasi juuri siten, kuten jättiläistä vastaan pitää pelata ja sai TsSKA:n pois mukavuusalueeltaan. Kiitos seisoi lopussa, kun Palola ohjasi ajassa 77.36 illan ratkaisun ja huikealla tavalla kannustanut kotiyleisö sai Hartwall Arenan miltei repeämään liitoksistaan.

Ottelun ratkaisu:
Maanantaina nähtiin huippujännittäviä vaiheita sisältänyt ottelu, josta ei dramatiikkaa puuttunut. Tommi Kivistö ja Jesper B. Jensen saivat ulosajot heppoisin perustein ja Jokerit joutui raatamaan neljällä puolustajalla kolmannesta erästä eteenpäin, kun Niclas Andersen oli aiemmin pudonnut pois saatuaan kovan tällin. Hyökkääjät tekivät vimmatusti töitä antaen peräpäälle lepoaikaa ja Rämö oli tarvittaessa kuin itse varmuus. Lopulta ratkaisu nähtiin erikoistilanteissa: Jokereiden alivoima oli timanttista läpi kamppailun ja ylivoima iski kaksi osumaa tähän asti ohittamattoman Ilja Sorokinin selän taakse.

Ottelusarjan jatko:
Kumpi saa ladattua akkunsa nopeammin, kun kiekko putoaa jäähän Hartwall Arenassa tiistaina klo 18.30? Siinä on miljoonan dollarin kysymys, johon molemmat joukkueet pyrkivät löytämään parhaan mahdollisen vastauksen seuraavien tuntien aikana. Varmaa on, että molempien joukkueiden jaloissa painaa, mutta Jokerit saa arvokkaasti jatkoaikavoitosta paljon henkistä pääomaa.

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019