Pakarinen osui kahdesti – Krefeld kaatui Imatralla

Jokerit avasi harjoituskauden voitokkaasti, kun Krefeld Pinguine kaatui luvuin 5-2 Imatran Bauer Games -tapahtumassa. Iiro Pakarinen teki punakeltaisille kaksi osumaa.

Päävalmentaja Lauri Marjamäen kommentit ottelusta:

Saksan DEL-liigassa pelaava Krefeld ei torstaina pystynyt vastaamaan Jokereiden liikkeeseen ja kamppailuvoimaan. Keskiviikkona joukkue oli hävinnyt SaiPalle Imatralla ja oli saanut harjoituskauden pelinsä näin käyntiin päivää ennen Jokereita.

Ensimmäinen maali syntyi jo toisella minuutilla, kun Pakarinen nosti lähietäisyydeltä 1-0-lukemat. Ketjukaverit Markus Hännikäinen ja Kalle Kossila tekivät esityön. MM-kisoissa vahvasti touko-kesäkuussa pelannut Pakarinen oli yksi Jokereiden parhaita pelaajia torstaina ja osui kolmannessakin erässä komean kuvion päätteeksi. Tähänkin maaliin syöttäjiksi merkittiin Hännikäinen ja Kossila.

Jokerit herkutteli avauserässä koulumaalin, kun Brian O’Neill ohjasi Nicklas Jensenin ja Jordan Schroederin esityöstä 2-0-lukemat. Krefeld kavensi, mutta erän lopussa Hannes Björninen ohjasi jokeridebyytissään 3-1-maalin. Toisessa erässä oli kapteeni Marko Anttilan vuoro heiluttaa maaliverkkoa.

Anders Lindbäck sai tolppien välissä olla suhteellisen rauhassa läpi illan. Jokerit oli askeleen saksalaisryhmää edellä ja marssi selkeään voittoon. Harjoituskausi sai voitokkaan alun ja pitkän tauon jälkeen myös fanit pääsivät juhlimaan paikan päälle pelaajien kanssa.

Perjantaina testi kovenee, kun vastaan asettuu Mikkelin Jukurit, joka kukisti torstaina Imatran Ketterän selkeästi 5-0. Jokerit saa vastaansa mielenkiintoisen ryhmän, jota tähdittää mm. Pekka Jormakka. Ottelu alkaa perjantaina klo 17.00.

Jokerit – Krefeld Pinguine 5-2 (3-1, 1-0, 1-1)

01.10 Iiro Pakarinen (Markus Hännikäinen, Kalle Kossila) 1-0
07.56 Brian O’Neill (Nicklas Jensen, Jordan Schroeder) 2-0
09.24 Jeremy Bracco (Patrik Hersley, Jesper Jensen Aabo)  yv. 2-1
18.04 Hannes Björninen (Jensen, Alex Grant) yv. 3-1
29.48 Marko Anttila (Julius Junttila, Björninen) 4-1
42.28 Lucas Lessio 4-2
50.33 Pakarinen (Hännikäinen, Kossila) 5-2

Maalivahtien torjunnat:

Anders Lindbäck J 4+7+5=16
Sergei Belov K 9+10+16=35

Rangaistukset: JOK 3x2min, KRE 3x2min