Pajuluoma hyppää uuteen maailmaan - "Mieli on luottavainen"

Ari-Pekka Pajuluoma työskenteli pitkään Vaasan Sportissa eri rooleissa. Kuva: Pekka Rautiainen

Jokereiden valmennustiimin uusi jäsen Ari-Pekka Pajuluoma on kasvanut ja elänyt suurimman osan elämästään Pohjanmaalla. Nyt vaasalainen pääsee haastamaan itseään täysin uudessa ympäristössä.

Sportissa Mestistä aikoinaan pelannut ja myöhemmin niin Mestiksessä kuin Liigassa valmentajana sekä päävalmentajana työskennellyt kiekkomies on mahdollisuudesta innoissaan.

-Tiedossa on ollut, että ennen pitkää tässä työssä tulee tilanne, jossa tutusta ja turvallisesta on hypättävä uuteen ympäristöön ja katsottava, miten siivet kantavat. Nyt se tuli tähän saumaan, mutta ihan luottavaisin mielin lähden ja tietyllä tapaa tässä on myös itsellä näyttö päällä, että mikä on miehiään, hän kertoo.

-Olen tosi kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja tietyllä tapaa onnekaskin, että saan jatkaa työskentelyä jääkiekon parissa huippuorganisaatiossa hienossa sarjassa huippupelaajien ja -tiimin kanssa.

Pajuluoman haastattelun voit kuunnella kokonaisuudessaan yltä. Hän kertoo avoimesti tuntemuksistaan, kun työt Sportin päävalmentajana päättyivät ennen aikojaan viime kaudella. Aiheena on myös vanginvartijan työ, jota Pajuluoma teki pitkään Vaasassa ennen päätoimisia valmentajapestejä.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021