Otto vihittiin Lumin ja Pyryn kummiksi

Jokereiden ja Ähtäri Zoon alkaneen yhteistyö yksi kohokohdista koettiin viime viikolla, kun Otto-maskotista tuli pandojen Lumin ja Pyryn kummi.

Jokerit ja KHL:n kiinalaisseura Kunlun Red Star solmivat yhteistyösopimuksen vuosi sitten huhtikuussa ja samaan aikaan Suomen presidentti Sauli Niinistö sekä Kiinan presidentti Xi Jinping allekirjoittivat sopimuksen pandojen suojelusta.

Jokereiden ja Ähtäri Zoon Kiina-yhteydet poikivat luonnollisen kumppanuuden yritysten välille ja yhtenä merkkinä tästä helsinkiläisseuran Otto-maskottiin Ähtärissä asustavien pandojen Lumin ja Pyryn kummiksi. Otto lupaa tukea uhanalaisen eläimen suojelua. Videon aiheesta voit katsoa yltä.

Jokerit ja Ähtäri Zoo tekevät yhteistyötä myös ensi kauden aikana, kun yksi KHL-joukkueen kotiotteluista teemoitetaan pandojen kunniaksi. Kyseessä on perhepeli, jossa pienimmälle väelle riittää ihmeteltävää Euroopan parhaan jääkiekon lisäksi. Jokerit kertoo aiheesta lisää otteluohjelman vahvistuttua.

Ähtärissä järjestettiin myös paneelikeskustelu, jossa yhdeksi aiheeksi nousi elämyksellisyys. Sekä Jokerit että Ähtäri Zoo haluavat tarjota asiakkailleen elämyksiä, joita ei ole saatavilla mistään muualta Suomessa. 

Ähtäri Zoon verkkosivuilla voit vierailla tämän linkin kautta.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021