Otakar Janecky

Otakar Janeckyyn henkilöityi suuri osa Jokereiden 1990-luvun menestyksestä. Tshekkivelho ei jättänyt kaukalossa ketään kylmäksi.

Otakar Janecky

Pardubicen kasvatti pelasi Suomeen tultuaan kauden SaiPassa ennen siirtymistään Jokereihin kaudeksi 1991-92. Janecky johti Jokereiden peliä ykkösketjun keskushyökkääjänä kahdeksalla kaudella, jotka toivat palkintokaappiin neljä SM-liigan mestaruutta (1992, -94, -96 ja -97), yhden hopean (1995) ja yhden pronssin (1998) sekä kaksi Euroopan mestaruutta 1995 ja -96. Janecky on SM-liigan kautta aikain toiseksi tehokkain ulkomaalaispelaaja ja Jokereiden pörssin kakkonen (355 ottelua, 99+279=378). Pudotuspeleissä hän on seuran kaikkien aikojen pisteykkönen: 66 ottelua, 22+67=89.

Janecky pelasi kotimaansa väreissä neljissä MM-kisoissa ja kaksissa olympialaisissa. Hän saavutti kolme kertaa MM-pronssia.

Lue lisää Janeckyn komeasta urasta täältä.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin