O’Neill: Tunnetila vaadittavalle tasolle

Vieraskiertueen viimeinen ottelu pelataan tiistaina Tsherepovetsissa. Brian O’Neill näkee, että tunnetila on ensimmäinen asia, joka Jokereiden pitää saada vaadittavalle tasolle, jotta tappiot kääntyvät voitoiksi.

Joukkue on ollut reissussa nyt puolitoista viikkoa, kun mukaan lasketaan Tallinnassa pelatut ottelut. Severstal-ottelun jälkeen alkaa maajoukkuetauko ja pelaajat pääsevät hetkeksi hengähtämään ja irtautumaan arjesta. Tiistaina jäälle halutaan jättää kaikki.

-Tauolle haluaa aina lähteä hyvän fiiliksen kautta. Uskon, että eilisen kaltaisen ottelun jälkeen meillä on paljon energiaa ja tahtoa palata voittokantaan. Meillä on mahdollisuus pestä kasvomme ja siihen tähtäämme,  O’Neill sanoi joukkueen saavuttua maanantaina Tsherepovetsiin.

TsSKA oli sunnuntaina parempi joukkue. Nyt tärkeintä on suunnata katseet eteenpäin ja reagoida tilanteeseen oikealla tavalla. Amerikkalaishyökkääjä haluaa jokaisen pelaajan olevan valmiina, kun kiekko putoaa jäähän tiistaina.

-Voimme jauhaa tekosyistä, että meillä on paljon loukkaantumisia ja että eilinen vastustaja oli yksi sarjan parhaista joukkueista. Tärkeintä kannaltamme on, että tunnetilamme palaa vaaditulle tasolle. Siinä olemme mielestäni jääneet vajaaksi parissa viime ottelussa ja ilman sitä ei pysty päihittämään huippujoukkueita, O’Neill sanoi.

-Luotan, että huomenna tämä asia on kunnossa, pelaamme hyvän ottelun ja pääsemme tauolle hyvillä mielin, hän jatkoi.

Jokereiden ja Severstalin välinen ottelu alkaa tiistaina klo 18.00 Suomen aikaa. Suoraa lähetystä voit seurata Viasatin ja Viaplayn kautta.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019