O'Neill syttyy kesäisestä Helsingistä: "Tämä on toinen kotini"

Neljännen kautensa Jokereissa aloittava Brian O'Neill on saanut joukkueen keskuudessa lempinimen Mr Helsinki. Amerikkalaishyökkääjä arvostaa toisen kotinsa korkealle ja nauttii kesäisestä säästä täysin rinnoin kaukalon ulkopuolella.

O'Neill istahti harjoitusten jälkeisenä iltapäivänä hetkeksi Helsingin tuomiokirkon portaille ihastelemaan kaupungin vilinää. Kauppatorilta mukaan tarttui suomalaisia mustikoita ja niitä maistellessaan hyökkääjä ylisti rakastamaansa kaupunkia. Suomalainen kulttuuri on jättänyt jälkensä koko O'Neillin perheeseen, sillä hänen vanhempansa ovat rakentaneet saunan kotiinsa Yhdysvalloissa.

-Sillä on ollut positiivinen vaikutus perhe-elämäämme, koska saunassa ollaan ilman puhelimia, jolloin voimme jutella ja vain keskittyä toisiimme. Sellainen on aika harvinaista nykyään, O'Neill kertoo.

Helsingin helteessä ei saunominen välttämättä tule ensimmäisenä mieleen, mutta O'Neill nauttii merenrannalla istuskelusta. Jokereiden viime kauden paras ja KHL:n viidenneksi kovin pistemies antaa tunnustusta myös kaupungin ruokapaikoille.

Katso O'Neillin koko haastattelu yltä. Samalla selviää tarina lempinimen Mr Helsinki takaa.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021