O'Neill mielissään kauden alusta: Syvyytemme näkyy

Jokerit on ottanut yhtä vaille kaikki pisteet kuudesta ensimmäisestä runkosarjakamppailusta. Amerikkalaishyökkääjä Brian O'Neillin mukaan tulos on osoitus koko joukkueen iskukyvystä.

Perjantaina helsinkiläiset hakivat 4-1-voiton Podolskista Vitjazin vieraana. O'Neill teki kauden avausmaalinsa heti ensimmäisen erän alkajaisiksi. Avauserässä vieraat olivat vielä hetkittäin pinteessä aktiivisen vastustajan kanssa, mutta toisessa ja kolmannessa voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

-Pelaamme joukkueena ja syvyytemme näkyy. Eri pelaajat ovat onnistuneet maalinteossa ja erikoistilanteemme ovat olleet todella hyviä. Siihen päälle vielä vahva maalivahtipeli, O'Neill luetteli.

-Kun nämä kaikki osa-alueet toimivat, sellaista joukkuetta on vaikea voittaa.

Katso O'Neillin haastattelu kokonaisuudessaan yltä.

Jokerit jatkaa kauttaan kotona ensi viikolla. Maanantaina vastassa on Traktor Tsheljabinsk, keskiviikkona Metallurg Magnitogorsk ja perjantaina itäistä konferenssia johtava Avtomobilist Jekaterinburg. Liput matseihin hankit Ticketmasterin verkkosivujen kautta.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin