O’Neill jatkaa Jokereissa

Jokerit ja Brian O’Neill ovat käyttäneet pelaajan sopimuksessa olleen option. Amerikkalaishyökkääjä jatkaa näin joukkueessa myös kaudella 2017-18.

O’Neill oli runkosarjassa Jokereiden toiseksi tehokkain pelaaja. Hän teki 55 ottelussa 16+20=36 pistettä. Ensimmäisen vuotensa Euroopassa pelannut hyökkääjä siirtyi Helsinkiin New Jersey Devilsin organisaatiosta.

-O’Neillin kausi oli nousujohteinen. Totuttuaan eurooppalaiseen kaukaloon ja KHL-jääkiekkoon hän oli huippuhyökkääjä tässä liigassa. Hän on asenteeltaan juuri sellainen pelaaja, jollaisia joukkue tarvitsee, sanoo Jokereiden GM Jari Kurri.

Amerikkalaishyökkääjä pelasi suuren osan kaudesta Jokereiden kärkiketjussa Peter Reginin laidalla. Yhteispeli kapteenin kanssa löytyi paremmin ja paremmin kauden edetessä. O’Neill odottaa jo innolla tulevaa kautta, johon hän asettaa niin itselleen kuin joukkueelle kovat tavoitteet.

-Olin haltioissani ensimmäisen kauden kokemuksestani niin jäällä kuin sen ulkopuolella. Jokereissa pelaaminen on suuri kunnia ja jotain sellaista, josta nautin joka päivä, O’Neill kertoo.

-Kaikki pelaajat eivät ole niin onnekkaita, että pääsisivät elämään Helsingin kaltaisessa kaupungissa ja olen siitä hyvin kiitollinen. Rakastuin kaupunkiin heti ja olen erittäin innoissani tulossa takaisin ensi kaudelle. Minulla on korkeat odotukset itseäni ja etenkin joukkuettamme kohtaan.

O’Neillin tavoin puolustaja Topi Jaakolan sopimuksessa oli tulevalle kaudelle optio, jota seura ja pelaaja eivät kuitenkaan käyttäneet.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021