O’Learys on jokerikannattajien virallinen vieraspelikatsomo

Ravintola O’Learys toimii jokerikannattajien virallisena vieraspelikatsomona kaudella 2018-19. Eteläpäädyn ja Old Chiefsin jäsenenä pääset nauttimaan loistavista eduista.

Eteläpäädyn ja Old Chiefsin jäsenenä syöt ja juot edullisesti päivästä riippumatta Bakersin, Sellon ja Ison Omenan O’Learys-ravintoloissa. Liittymällä jommankumman yhdistyksen jäseneksi varmistat itsellesi myös parhaat istumapaikat tunnelmallisessa sporttibaarissa Jokereiden vieraspeli-iltoina ja nautit koko kauden parhaista eduista.

Tarkempia tietoja O’Learysin alennuksista ja tulevista tapahtumista saat molempien kannattajayhdistysten tiedotteista, joita julkaistaan myös jokerit.comissa. Alennukset ja erikseen järjestettävät tapahtumat koskevat vain yhdistysten jäseniä, joten nyt jos koskaan kannattaa liittyä mukaan!

Eteläpäädyn jäseneksi liityt helposti tämän nettilomakkeen kautta. Old Chiefsin verkkosivuilta löydät yhteydenottolomakkeen.

Kummallakin kannattajayhdistyksellä on myös omat Facebook-sivunsa (Eteläpääty | Old Chiefs), josta voit tarvittaessa kysyä lisätietoa. Myös Jokereiden kotimatseissa voit tulla piipahtamaan esimerkiksi Power Play Saloonissa aistimassa fanien tunnelmaa ja kyselemässä yhdistysten toiminnasta.

O’Learys-ravintoloista voit lukea enemmän yrityksen kotisivuilta täältä.

Sekä Eteläpääty että Old Chiefs täyttävät tällä kaudella 10 vuotta. Liity siis jäeneksi ja juhli kanssamme! Nähdään Hartwall Arenalla ja O’Learysissa!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019