A-nuoret haastamaan Kiekko-Vantaata

Eetu Torpström esiintyy tänään A-nuorten paidassa. Kuva: Mikko Taipale

Jokereiden A-nuorten joukkue kohtaa tänään tiistaina Kiekko-Vantaan Mestis-ryhmän klo 18.30 Tikkurilan Trio Areenassa. Mukana on myös KHL-joukkueen mukana harjoituskaudella olleita pelaajia.

Jokereiden yhteistyöseura Kiekko-Vantaalle illan ottelu on harjoituskauden ensimmäinen. Helsinkiläisten A-nuoret taas ovat ehtineet testata virettään jo neljästi ja matseista on kertynyt kolme voittoa. Nyt ryhmää vahvistavat myös KHL-joukkueen mukana olleet puolustajat Roope Reini ja Eetu Torpström sekä hyökkääjät Aleksi Halme ja Konsta Hirvonen.

Kiekko-Vantaa–Jokerit tiistaina klo 18.30 Trio Areenalla. Liput otteluun hankit 10 eurolla ovelta. Alle 16-vuotiailla vapaa pääsy. Kiekko-Vantaan kausikortin haltijat pääsevät sisään ilmaiseksi.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin