Nousukuntoinen Sibir vieraana torstaina

Venäjän kolmanneksi suurimman kaupungin Novosibirskin kiekkoylpeys Sibir on noussut mukaan taisteluun itäisen konferenssin pudotuspelipaikoista. Torstaina joukkue haastaa Jokerit Hartwall Arenassa uuden vuoden ensimmäisessä ottelussa.

Sibirin kausi alkoi käsittämättömällä 12 ottelun tappioputkella, mutta niin vain sitkeä siperialaisryhmä on kääntänyt vireensä syksyn ja talven aikana voitokkaaksi. SM-liigasta pelaajavuosiltaan tutun Aleksandr Andrijevskin luotsaama ryhmä saapuu Helsinkiin voitettuaan 11 peliä edellisestä 15 kamppailustaan. Sibir on idässä tällä hetkellä kymmenentenä viiden pisteen päässä playoff-viivasta.

Suomalaishyökkääjä Jukka Peltola pelaa Sibirin riveissä ensimmäistä KHL-kauttaan. Maajoukkueessakin esiintynyt entinen Tappara-kapteeni kuuluu seuransa runkopelaajiin. Viimeksi tapaninpäivänä Peltola nakutti tehot 1+1, kun Sibir kaatoi suurseura Salavat Julajev Ufan isossa pelissä 2-1. Peltola on tehnyt avauskaudellaan KHL:ssä 32 pelissä 4+10=14 pistettä.

Helsingissä kohtaavat kaksi vahvavireistä ryhmää, sillä Jokerit päätti vuoden 2018 viiden pelin pisteputkeen, jonka aikana tuli neljä voittoa ja yksi jatkoaikatappio. Punakeltaiset ovat läntisessä konferenssissa kolmantena ja yrittävät iskeä toisena olevan SKA Pietarin kantaa. Joukkueiden välinen ero on vuoden vaihtuessa kuusi pistettä.

Tervetuloa torstaina Hartwall Arenalle avamaan kiekkovuotta 2019 ja kannustamaan Jokerit voittoon! Liput matsiin hankit Ticketmasterin verkkosivuilta.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020