Niemi maalille – tässä lauantain kokoonpano

Jokerit kohtaa lauantain kotiottelussaan itäisessä konferenssissa kahdeksantena olevan Metallurg Magnitogorskin. Helsinkiläisten maalilla pelaa Antti Niemi. Myös Nicklas Jensen on jälleen kokoonpanossa.

Jensen ei pelannut pienen vamman vuoksi torstaina Jekaterinburgissa, kun Jokerit kukisti Avtomobilistin luvuin 4-3. Helsinkiläisten maaleista vastasivat Ahti Oksanen (2), Veli-Matti Savinainen ja Brian O’Neill. Janis Kalnins torjui 23 kertaa.

Jensen palaa tutulle paikalleen Petri Kontiolan ja Henrik Haapalan rinnalle. Muuten kokoonpano on sama kuin torstaina. Loukkaantuneiden listalla jatkavat Alex Grant, Henri Ikonen ja Oliver Lauridsen. Kiekko-Vantaan matkassa kahden pelin vieraskiertueella ovat Aleksi Halme ja Konsta Hirvonen. 

Jokerit lähtee lauantaihin läntisen konferenssin neljänneltä sijalta. Edellä oleva SKA on neljä pistettä edellä ja Dynamo Moskova neljäntenä neljä pistettä perässä. Dynamo on pelannut yhden ottelun Jokereita vähemmän ja joukkueet kohtaavat maanantaina isossa ottelussa Helsingissä.

Lauantain vastustaja Metallurg on hävinnyt kuudesta viime pelistään viisi. Viimeksi torstaina joukkue jäi nollille Neftehimikin vieraana ja playoff-paikka alkaa olla uhattuna. Metallurg on idässä kahdeksantena vain kaksi pistettä Neftehimikiä edellä.

Jokerit ja Metallurg kohtasivat kaksi viikkoa sitten Magnitogorskissa, jossa helsinkiläiset olivat jatkoajan jälkeen parempia luvuin 4-3. Jensen osui kahdesti tuomalla Jokerit ensin viime hetkillä tasoihin ja iskemällä voittomaalin jatkoajan alkajaisiksi.

Tämän päivän ottelu on teemaltaan 90’s Night. Paikan päällä hallilla on Jokereiden 1990-luvun pelaajia, valmentajia ja taustahenkilöitä. He jakavat nimikirjoituksia ja ottavat yhteiskuvia kannattajien kanssa katsomon 111 kohdalla ensimmäisellä erätauolla.

Jos kaapistasi löytyy 1990-luvun Jokerit-pelipaita, laita se päällesi ja saat #90 Storen normaalihintaisista tuotteista 15 prosentin alennuksen.

Iltapäivän ottelu alkaa klo 16.00 ja hallin ovet avataan klo 14.30. Liput hankit Ticketmasterin verkkosivuilta tai hallilta ennen peliä. Tervetuloa paikan päälle nauttimaan Euroopan parhaasta lätkästä ja kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin (C) – 21 Brian O’Neill
25 Henrik Haapala – 27 Petri Kontiola – 71 Nicklas Jensen
19 Veli-Matti Savinainen – 37 John Norman – 80 Saku Mäenalanen
9 Ahti Oksanen – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila (A)

44 Mikko Lehtonen – 90 David Sklenicka
50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö (A)
42 Teemu Eronen – 4 Tommi Kivistö

31 Antti Niemi (98 Janis Kalnins)

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020