Neljä vuotta upeita hetkiä - Jormakka kiittää punakeltaisia

Pekka Jormakka tarjosi neljän jokerikautensa aikana kannattajille upeita hetkiä. Nyt hyökkääjän matka jatkuu toisaalla ja hän haluaa kiittää kaikkia saamastaan tuesta.

Jormakka saapui Jokereihin kaudeksi 2015-16 seura toiselle KHL-kaudelle. Neljän vuoden aikana hyökkääjä teki runkosarjassa 190 ottelussa 44+55=99 pistettä, joilla hän on seuran viidenneksi tehokkain pelaaja KHL-aikana Peter Reginin, Brian O'Neillin, Jesse Joensuun ja Steve Mosesin jälkeen.

Lähdön hetki oli Jormakalle tunteikas, kuten yllä olevalta videolta voi aistia. Hän kiitti vuolaasti niin seuraa kuin kannattajia saamastaan tuesta vuosien aikana.

-Nämä ovat olleet minulle upeat neljä vuotta, ja kuten näkyy, on aika vaikea paikka sanoa, että pelit jatkuvat muualla. Kiitos toimistolle ja organisaatiolle, että olette antaneet minulle täältä kodin neljäksi vuodeksi. Kiitos kannattajille ja erityisesti Eteläpäädylle, että olette tukeneet meitä ja Jokereita tänä aikana. Jatkakaa samaan malliin, Jormakka sanoi.

Koko videon voit katsoa yltä.

Jokerit kiittää Jorea hienosta panoksesta helsinkiläisseuran KHL-taipaleella ja toivottaa parasta mahdollista onnea tuleviin koitoksiin!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019