Neljä peliä kuuteen päivään - "Lepo on tärkeää"

Jokerit pelaa neljä peliä kuuteen päivään alkaen sunnuntaina Jekaterinburgista, jossa Avtomobilist kohdataan kahdesti peräkkäisinä päivinä. Brian O'Neill korostaa levon merkitystä tiiviissä tahdissa.

-Lepo on minulle henkilökohtaisesti tärkeää. Sitä on vieraskiertueilla jopa helpompi saada kuin kotona, koska ei ole mitään ylimääräistä ohjelmaa, totesi kokenut hyökkääjä lauantaina lähtöpäivänä Hartwall Arenan uumenissa.

Jokerit kohtaa Avtomobilistin jälkeen vielä Neftehimikin ja Spartakin. Testit ovat kovia, mutta myös luottamus omaan pelaamiseen on Jokereiden riveissä korkealla. Perjantain kotipeli Spartakia vastaan oli hyvä herätys siitä, ettei KHL:ssä saa mitään ilmaiseksi. O'Neill onkin luottavainen, että tulevissa otteluissa nähdään jälleen vahvaa tekemistä.

-Vieraspelaamisemme yleisesti on ollut hyvää viime vuosina, koska pelaamme yksinkertaisesti. Meillä on tarpeeksi taitoa, ja kunhan pystymme menemään kiekon kanssa pohjoissuuntaan, meillä ei ole hätää, amerikkalainen totesi.

Sunnuntain ottelu Avtomobilistia vastaan alkaa klo 14.00 Suomen aikaa. Kyseessä on Jokereiden kotiottelu, sillä peli jouduttiin siirtämään lokakuulta tuonnemmaksi. Yrityksistä huolimatta ottelulle ei löytynyt sopivaa päivää Helsingissä pelattavaksi, joten käytännön syistä kamppailu käydään Jekaterinburgissa.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021