Näillä miehillä keskiviikon huippupeliin

Jokerit pelaa viimeisen kerran Suomessa harjoituskauden osalta, kun tänään keskiviikkona Tikkurilan Trio Areenassa vastassa on SKA Pietari. Huippuottelun kokoonpanon löydät tästä uutisesta.

Neftehimikin ja Sibirin ensimmäisissä peleissään kaatanut helsinkiläisryhmä lähtee jatkamaan hyvää virettään nyt KHL:n suurseuroihin lukeutuvaa SKA:ta vastaan. Viime kaudella pietarilaiset veivät kaikki keskinäiset kohtaamiset, joten pientä revanssihenkeä on ilmassa – oli kyseessä sitten harjoituskausi tai ei.

Kokoonpanoon paluun viime viikon Sibir-pelin jäljiltä tekevät Sami Lepistö, Peter Regin ja Brian O’Neill. Helsinkiläiset kukistivat siperialaisjoukkueen luvuin 4-3 Valkeakoskella, kun Henrik Haapala, Mikko Lehtonen, Petri Kontiola ja Jesse Joensuu toimivat maalintekijöinä. Janis Kalnins torjui maalissa, mutta tänään torjuntavuoron saa jälleen Antti Niemi.

Sivussa Jokereiden kokoonpanosta ovat pienten vammojen vuoksi Nicklas Jensen, John Norman ja Ahti Oksanen, joiden tilaa seurataan päivä kerrallaan. Veli-Matti Savinainen taas huilaa alavartalovamman vuoksi syys-lokakuun vaihteeseen. Myöskään nuori hyökkääjä Eetu Mäki ei ole vielä toipunut pelikuntoon.

Suomessa leireilevä SKA aloitti harjoituskautensa viime viikolla pelien osalta Sotshissa turnauksessa, jossa tuloksena oli 4-0-voitto Lokomotivista, mutta myös kolme tappiota Avangardille, Dinamo Riialle ja turnausisännälle. Uusi päävalmentaja Aleksei Kudashov ei saanut ainakaan tuloksellisesti toivomaansa alkua treenikauteen.

Pietarilaisten ryhmä on kokenut kesän aikana isoja muutoksia, kun esimerkiksi supertähti Nikita Gusev siirtyi NHL:ään ja Pavel Datsjuk lähti Avtomobilistiin. Sentteri Jarno Koskiranta sai uusiksi seurakavereikseen Jori Lehterän ja Joonas Kemppaisen, joten SKA:ssa nähdään tulevalla kaudella mukavasti suomalaisosaamista.

Tämän illan ottelu alkaa klo 18.30 ja liput hankit kätevimmin Ticketmasterin verkkosivuilta. Tervetuloa nauttimaan jokerilätkästä Trio Areenaan!

Jokereiden kokoonpano:

11 Steve Moses – 27 Petri Kontiola – 72 Aleksi Halme
6 Jesse Joensuu – 21 Brian O’Neill – 26 Konsta Hirvonen
48 Henri Ikonen – 93 Peter Regin (C) – 25 Henrik Haapala
41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila (A)

44 Mikko Lehtonen – 18 Sami Lepistö (A)
50 Viktor Lööv – 51 Alex Grant
42 Teemu Eronen – 7 Oliver Lauridsen
4 Tommi Kivistö – 77 Eemeli Räsänen

31 Antti Niemi (98 Janis Kalnins)

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020