Myllypuron jäähallista jokerilegendaksi

Tomi Mäen tarina Jokereiden junioreissa alkoi Myllypuron jäähallista, jossa vierailimme hyökkääjän huikean uran alkulähteillä. Jokereista muodostui Mäelle enemmän kuin seura, jonka toiminnassa hänen koko perheensä oli tiiviisti mukana.

Mäki on lähtöisin Itä-Helsingistä, jossa hän seurasi isoveljensä jalanjälkiä myös Jokereiden harjoituksiin. Myllypuro oli joukkuetreenien tukikohta läpi juniorivuosien ja paluu hallille toi paljon hyviä muistoja mieleen.

-Olen todella iloinen siitä, millaisen polun olen Jokereissa käynyt. Perheelle ja vanhemmillekin oli iso asia olla jokeritoiminnassa mukana ja tänne muodostui todella hyvä yhteisö. Jokerit on ollut minulle paljon muutakin kuin harrasteseura. Tämä on ollut iso vaikuttaja kasvattajana ja tosi hyvällä fiiliksellä katson taaksepäin sitä aikaa, kun sai olla jokerijuniori, Mäki kertoo.

Mäksän tribuuttiottelu pelataan sunnuntaina 13.10. Hartwall Arenassa, kun vieraaksi saapuu Salavat Julajev Ufa. Ottelu on myös SuperWeek-matsi, johon saat 4 lippua 44 eurolla Ticketmasterin verkkosivuilta. Tervetuloa kunnioittamaan jokerilegendan uraa ja kannustamaan joukkue voittoon!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020