Moses jätti tunteikkaat jäähyväiset - "Oli etuoikeus pelata jokerifanien edessä"

Kuusi kautta Jokereissa pelannut Steve Moses jatkaa uraansa Sveitsin liigan Rapperswilissa, joka julkaisi amerikkalaishyökkääjän sopimuksen perjantaina. Moses halusi vielä henkilökohtaisesti kiittää jokerikannattajia ja seuraa hienoista vuosista Helsingissä.

Moses liittyi Jokereiden harjoituksiin ensimmäisen kerran jo kesällä 2011, jolloin hän luisteli muutaman viikon joukkueen kanssa. Hyökkääjä palasi viimeistelemään yliopisto-opintonsa Yhdysvaltoihin, mutta palasi vuotta myöhemmin Jokereiden sopimuspelaajana Helsinkiin.

Moses pelasi Jokereissa kuudella kaudella, joista kaksi sujui SM-liigassa ja neljä KHL:ssä. Hän voitti KHL:n maalikuninkuuden kaudella 2014-15 tehtyään 36 osumaa ja pelasi Jokereissa kaikkiaan 272 runkosarjaottelua. Näissä peleissä syntyi 96 maalia, 84 maalisyöttöä ja yhteensä 180 pistettä.

Hyökkääjä palasi päättyneen kauden jälkeen nopeasti Yhdysvaltoihin raskaana olevan vaimonsa tueksi. Pariskunta odottaa innolla esikoisensa syntymää kotiseuduillaan Massachusettsissa.

Tavoitimme Mosesin puhelimitse viimeiseen jokerihaastatteluun, jonka voit kuunnella yltä. Alla suomennettuna Mosesin erityinen kiitosviesti jokerikannattajille:

"Tiedän, etten urani aikana enää saa sellaista tukea, jonka olen saanut jokerikannattajilta. Ylipäätään urheilumaailmassa on varmasti aika vähän henkilöitä, jotka ovat saaneet yhtä paljon tukea faneiltä kuin minä Jokereiden kannattajilta. En ole ottanut sitä missään vaiheessa itsestään selvyytenä ja tämä on ollut uskomaton matka."

"Menivät asiat sitten hyvin tai vähän huonommin tunsin aina fanien tuen ja rakkauden. Jokereilla on maailman parhaat kannattajat ja tunnen oloni etuoikeutetuksi, että olen saanut pelata heidän edessään kuusi vuotta."

"Vaalin näitä kokemuksia ikuisesti ja kerron niistä lapsilleni jonain päivänä. Toivottavasti urani jälkeen pääsen vielä katsomaan peliä Helsinkiin ja tapaamaan kaikkia. Jokerikannattajilla on ikuisesti erittäin rakas paikka sydämessäni." 

Jokerit wants to thank Steve Moses for his dedication and hard work which have made him a big part of club history. We wish Steve and his family all the best in the future and look forward to seeing them back in Helsinki one day!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020