Minkälainen prosessi on joukkueen kokoaminen? Pelaajakoordinaattori Vuorinen vastaa

Jokereiden joukkue kaudelle 2020-21 valmistuu kovaa vauhtia. Pelaajakoordinaattori Janne Vuorinen kertoo kattavassa haastattelusta niistä kaikista asioista, jotka prosessiin liittyvät.

Vuorinen on työskennellyt GM Jari Kurrin kanssa Jokereissa syksystä 2013. Kaksikko on vastannut helsinkiläisseuran joukkueiden kokoamisesta siis koko KHL-ajan. Päättyneellä kaudella Vuorinen oli tyytyväinen erityisesti joukkueen tasapainoon, jossa kaikki neljä kenttää pystyi jauhamaan tulosta. Pelaajia, jotka istuvat Jokereiden sapluunaan taitojensa ja luonteensa puolesta, halutaan haalia Helsinkiin myös jatkossa.

-Kolme isoa asiaa ovat luistelupuoli, pelinopeus ja taito sekä pelaajan luonne. Haluamme tänne joukkuepelaajia ja sitkeitä kavereita, jotka ovat valmiita laittamaan itsensä likoon yhteisen hyvän eteen, Vuorinen kertoo.

Ensi kaudeksi KHL:ään tulee käyttöön kova palkkakatto, joka on 900 miljoonaa ruplaa eli tämän hetken kurssilla noin 10,8 miljoonaa euroa. Myös tätä aihetta käsitellään haastattelussa kattavasti ja miten se vaikuttaa niin Jokereihin kuin koko sarjaan.

Koko haastattelun voit kuunnella yltä.

Jokerit kiittää kaikkia kannattajia, jotka lähettivät kysymyksiä haastattelua varten! 

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021