Mika-Pekka Miettinen kaupalliseksi johtajaksi

Mika-Pekka Miettinen on nimetty Jokerit Hockey Club Oy:n kaupalliseksi johtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä välittömästi.

Miettinen saapuu Jokereihin Kuljetusrinki Oy:n liiketoimintajohtajan paikalta, jota hän on hoitanut viime vuodet. Hän on työskennellyt aiemmin myös muun muassa Alkon viestintä- ja markkinointijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä sekä Neste-konsernissa eri tehtävissä myynnissä, markkinoinnissa ja viestinnässä. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.

Jokereissa Miettinen toimii kaupallisena johtajana, joka vastaa helsinkiläisseuran myynnistä ja kumppanuuksista. Näistä tehtävistä hänellä on vankka kokemus.

-Olemme todella iloisia, että Mika-Pekka saapuu vahvistamaan toimistoamme ammattitaidollaan. Seuran uusien omistusjärjestelyjen myötä olemme siirtyneet muutosprosessissa seuraavaan vaiheeseen, johon myös tämä nimitys liittyy. Mika-Pekalla on tärkeää kokemusta suomalaisen liike-elämän huipulta, joten hän pystyy varmasti kehittämään toimintaamme uudelle tasolle, kertoo Jokereiden toimitusjohtaja Eveliina Mikkola.

-Jääkiekko on aina ollut lähellä sydäntäni ja liityn todella motivoituneena suomalaisen seurajoukkueurheilun lippulaivan joukkoihin. Urheiluun liittyy paljon tunnetta, joka tekee tästä työstä poikkeuksellisen, mutta haluamme hoitaa kaikki kumppanuussuhteemme myös ehdottoman ammattimaisesti. Tavoitteemme on asiakaslähtöisyyden ja asiakaskokemusten kehittäminen entisestään, Miettinen kertoo.

 

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020