Menshikov asettunut taloksi - "Mahtavaa olla täällä"

Vitali Menshikov liittyi Jokereiden vahvuuteen Moskovassa ja on ehtinyt jo tutustua uusiin joukkuekavereihinsa. Hartwall Arena on hänelle erityinen paikka, sillä hän teki hallissa maajoukkuedebyyttinsä Venäjän paidassa. Nyt hän voi kutsua paikkaa kotihallikseen.

-Tuntuu mahtavalta olla täällä. Ensimmäiset pari päivää ovat olleet minulle helppoja, koska tämä on niin hieno joukkue ja kaikki ovat auttaneet minua sopeutumaan. Joka pelaaja on tullut kyselemään kuulumisia ja miten voivat olla avuksi, Menshikov kiittelee.

Haastattelussa puolustaja kertoo, millainen pelaaja hän on ja millaisia kokemuksia hänellä on pelaamisesta Jokereita vastaan viime vuosina. Menshikov puhuu hyvää englantia, jonka hän oppi nuorena pelatessaan vuoden verran juniorikiekkoa Yhdysvalloissa.

Katso koko haastattelu yltä.

Jokerit jatkaa kauttaan perjantaina Hartwall Arenassa huippuottelussa TsSKA Moskovaa vastaan. Ottelu alkaa klo 19.30 ja ovet avataan jo 18.00. Liput matsiin hankit Ticketmasterin verkkosivuilta. Tervetuloa paikan päälle nauttimaan Euroopan parhaasta lätkästä ja kannustamaan Jokerit voittoon.