Marraskuun kotipelien liput nyt myynnissä

Kotipelit jatkuvat marraskuussa, kun Hartwall Arenassa vierailevat SKA Pietari, Traktor Tsheljabinsk, Kunlun Red Star, HK Sotshi sekä Dynamo Moskova. Liput ovat nyt myynnissä Ticketmasterin verkkokaupassa.

Marraskuun kotiottelut:

  • Ti 10.11. klo 18.30 SKA Pietari
  • Ma 16.11. klo 18.30 Traktor Tsheljabinsk
  • Ke 18.11. klo 18.30 Kunlun Red Star
  • La 21.11. klo 16.00 HK Sotshi
  • Ti 24.11. klo 18.30 Dynamo Moskova

Runkosarjan kohokohtia ovat jokaisena KHL-kautena olleet SKA Pietaria vastaan käytävät kamppailut. Viime tammikuussa Jokerit murjoi jättiläisen Hartwall Arenan jäähän lukemin 6-0 yhdessä seurahistorian ikimuistoisimmista otteluista. SKA:n ryhmä on tänäkin kautena rautainen ja sitä tähdittävät mm. suomalaishyökkääjät Miro Aaltonen ja Joonas Kemppainen.

Traktor Tsheljabinsk on löytänyt iloisen sävelen syksyn aikana, sillä kymmenestä viime pelistään joukkue on voittanut kahdeksan. Idässä kotiedusta taistelevan seuran kotikaupunki on yksi venäläisen jääkiekkoilun kehdoista. Tshekkihyökkääjät Tomas Hyka ja Lukas Sedlak sekä SM-liigastakin tuttu puolustaja Nick Bailen ovat laatupelaajia. Ruotsalainen Pontus Åberg siirtyi seuraan täksi kaudeksi NHL:stä, josta on lainalla myös huippulupaus Vitali Kravtsov.

Kunlun Red Starin alkukausi oli murheellinen, mutta sittemmin legendaarisen pelaajan Aleksi Kovalevin valmentama joukkue on saanut tuulta purjeisiinsa. Moskovan alueella tällä kaudella kotipelinsä pelaava Kunlun luottaa venäläisten ja pohjoisamerikkalaisten pelaajien yhdistelmään.

Kevään 2018 hieno pudotuspelisarja HK Sotshia vastaan on edelleen muistissa Helsingissä, kun Jokerit pääsee jälleen ottamaan mittaa tutusta kiistakumppanistaan. Sotshi on ehtinyt tällä kaudella jo vaihtaa päävalmentajaa ja yrittää siten muuttaa kurssiaan. Joukkueen riveissä nähdään mm. ex-jokeri Jere Karjalainen sekä ruotsalaisvahvistukset Joel Lassinantti (mv), David Rundblad (p) sekä hyökkääjät Linus Johansson, Marcus Nilsson ja Malte Strömwall.

Myös marraskuun viimeistä vastusta Dynamo Moskovaa vastaan Jokerit on vääntänyt KHL:n pudotuspeleissä kiihkeän sarjan. Juuso Hietasen ja Teemu Pulkkisen tähdittämän ryhmän alkukausi ei ole ollut odotuksien mukainen, mutta laatua ryhmästä löytyy yllin kyllin. Pistepörssiä viime kaudella hallinneet Vadim Shipatshjov ja Dmitri Jaskin sekä seuraan palannut Dmitri Kagarlitski ovat huikeita pelimiehiä. 

Marraskuun kotipeleihin liput hankit Ticketmasterin verkkokaupasta.

Hallin ovet avataan jatkossa kaikissa ottelutapahtumissa tunti ennen pelin alkua. Arkisin siis klo 17.30 ja viikonloppuisin klo 15.00. Jokerikorttilaiset pääsevät katsomoihin heti ovien avauduttua valitsemaan paikkansa. Irtolippuja ostaneet saavat siirtyä katsomoihin 15 minuuttia Jokerikorttilaisia myöhemmin. 

Jokereiden kotiotteluissa edellytetään jatkossa kasvomaskin käyttöä. Luethan tiedotteen aiheesta täältä. Luodaan yhdessä joka kerta turvallinen ottelutapahtuma ja kannustetaan joukkue voittoon!

 

 

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021