Maanantain Sotshi-pelissä ohjelmaa perheen pienimmille

Jokereiden ja HK Sotshin välisessä ottelussa maanantaina Hartwall Arenassa mukana on myös helsinkiläisseuran kumppani Ähtäri Zoo. Luvassa on paljon oheisohjelmaa perheen pienimmille.

Jokereiden maskotti Otto vihittiin Ähtärin kuuluisien pandojen Lumin ja Pyryn kummiksi viime keväänä. Nyt pandamaskotit saapuvat kummisetä Oton seuraksi otteluun Helsinkiin tervehtimään yleisöä ja heittämään yläfemmat perheen pienimpien kanssa.

Hallilla on luvassa erilaisia kilpailuja, joista voi voittaa niin Jokerit- kuin pandatuotteita. Lisäksi nähdään paljon perheille ja yleisölle suunnattua ohjelmaa ympäri hallia ja itse ottelun aikana.

Itse ottelussa Jokerit kohtaa viime kauden kiivaan playoff-vastuksensa Sotshin, joten tunnetta ei kaukalosta varmasti puutu. Joukkueet taistelivat viime keväänä pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella kovan viiden pelin ottelusarjan, jonka Jokerit vei lopulta voitoin 4-1. Sotshin riveissä nähdään tuttu suomalaispakki Jyrki Jokipakka, joka siirtyi seuraan viime kaudeksi.

Sotshi-ottelu on yhteistyössä Ähtäri Zoon kanssa toteuttava perhepeli, jonne nelihenkiset perheet pystyvät hyödyntämään lipputarjoukset:

  • Lastenlippu (7-16-v.) 5 euroa 
  • 2 aikuista + 2 lasta alkaen 40 euroa.

Liput hankit Ticketmasterin verkkosivuilta tämän linkin kautta.

Tervetuloa koko perheen voimin kannustamaan Jokerit voittoon!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin