Maailman ensimmäinen rinkside-ravintola – Nissan Zone

Tulevana lauantaina kotiottelut aloittava Jokerit tarjoaa yhteistyössä Restel Ravintoloiden kanssa täysin uuden katsojakokemuksen Nissan Zone rinkside-ravintolalla, joka sijaitsee pohjoispäädyssä aivan kaukalon laidassa.

Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa ja esiintymislava sekä DJ:lle että Jokerit Dance Teamille.

Idea rinkside-ravintolasta syntyi Jokereiden markkinoinnissa 50-vuotisjuhlakauden ohjelmaa suunniteltaessa. 

‒ Vastaavaa ei ole maailmalla tehty. Jokerit on aina luonut uutta ja rinkside-ravintolakonsepti on rohkea avaus urheiluviihteen ja katsojakokemuksen kehittämisessä kansainvälisellä tasolla, toteaa Jokereiden markkinointijohtaja Petri Ruohonen. 

‒ Haluamme luoda Euroopan parhaan ottelukokemuksen ja uutuudet ovat siinä tärkeitä. Rinkside-ravintola on aivan uudenlainen tapa nauttia Euroopan parhaasta jääkiekosta. Uuden baarin, jääprojisoinnin ja muiden yksityiskohtien ansiosta Jokereiden matsit haastavat minkä tahansa ottelutapahtuman maailmassa.

Erityistä uudessa ravintolassa on se, että se on kaikkien matsilipun ostaneiden käytettävissä, ei pelkästään VIP-vieraille. 

‒Alun perin halusimme tehdä jotain erityistä meidän kannattajille ja siksi baari on auki kaikille 18-vuotta täyttäneille, jatkaa Ruohonen. 

Myös Nissan Suomen maajohtaja Anu Eskola on innoissaan uudesta konseptista.

‒Nissania johtaa innovatiivisuus, ja siksi tämä on meille erittäin mieluisa askel eteenpäin yhteistyössä Jokereiden ja jälleenmyyjäkumppanimme Arita Helsingin kanssa. Nissan Zone tarjoaa myös upean mahdollisuuden esitellä uutuustuotteitamme Jokereiden kannattajille, maajohtaja Anu Eskola toteaa.

Jokereiden 50-vuotisjuhlakausi, uudet pelaajat ja alkukauden erinomaiset otteet lupaavat hyvää kauden kotiavaukseen ja ottelusta odotetaan loppuunmyytyä. Ottelu alkaa Hartwall Arenalla kello 16.00.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2021/2022