Luvassa lauantai-illan huumaa – tässä kokoonpano

Jokerit ja SKA Pietari kohtaavat läntisen konferenssin kärkiottelussa Hartwall Arenassa tänään lauantaina klo 16.00. Katso kotijoukkueen kokoonpano täältä.

Jokerit pelasi edellisen kerran maanantaina, kun HK Sotshi kaatui Helsingissä luvuin 4-2. Jesse Joensuu teki Jokerit- ja KHL-uransa ensimmäisen hattutempun osuttuaan kolmesti ylivoimalla. Punakeltaiset ovat nyt kolmen ottelun pisteputkessa.

SKA nousi Jokereiden edelle sarjataulukossa tämän viikon voittojensa myötä. Yhden ottelun enemmän pelanneet pietarilaiset kukistivat tiistaina Spartak Moskovan 6-0 ja torstaina Sotshin 3-1. SKA on lännessä toisena ja Jokerit kolmantena, piikkipaikkaa pitää kaksi ottelua helsinkiläisiä enemmän pelannut TsSKA Moskova. Lisää SKA:n alkukaudesta voit lukea täältä.

Jokereiden kokoonpanoon tulee vain yksi muutos sitten maanantain. Viktor Lööv on sivussa yhden ottelun pelikiellon takia ja Tommi Kivistö palaa puolustukseen hänen tilalleen. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Eemeli Räsänen ja Peter Regin. Terveenä kokoonpanon ulkopuolella on Löövin lisäksi Tomi Mäki.

Jokerit ja SKA ovat kohdanneet KHL:ssä 17 kertaa ja voitot ovat pietarilaisten eduksi 11-6. Viime kaudella helsinkiläiset veivät ainoan Hartwall Arenassa pelatun ottelun helmikuussa luvuin 5-3. Tämän kauden ensimmäinen kohtaaminen Pietarissa meni isäntien nimiin jatkoajalla 4-3.

Liput illan otteluun hankit Ticketmasterin verkkosivuilta tai hallilta ennen peliä. Tervetuloa kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill
25 Pekka Jormakka – 16 Geoff Platt – 71 Nicklas Jensen
48 Henri Ikonen – 65 Sakari Manninen – 11 Steve Moses
41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö
3 Karl Stollery – 51 Alex Grant
44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen

30 Ryan Zapolski (98 Janis Kalnins)

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019