Lundin ei pelaa tällä kaudella

Puolustaja Mike Lundin ei pelaa tällä kaudella terveydellisten syiden vuoksi. Samalla amerikkalaisen aika Jokereissa tulee päätökseen.

Lundin siirtyi Jokereihin viime kaudeksi. Hän pelasi runkosarjassa 23 ottelussa, mutta ole pystynyt palaamaan tositoimiin 15.11.2017 Neftehimik-ottelun jälkeen. Lundin on pelannut KHL:ssä 196 ottelua Barysin ja Jokereiden riveissä. NHL:ssä puolustaja on esiintynyt  252 pelissä Tampa Bayn, Minnesotan ja Ottawan paidassa.

-Terveydellisten syiden vuoksi olen päättänyt, etten pelaa jääkiekkoa tällä kaudella, Lundin kertoo.

-Kaikki, jotka ovat olleet osa Jokereiden organisaatiota, ovat kohdelleet minua upealla tavalla. Jari Kurri on tukenut minua todella paljon ja suhtautunut tilanteeseeni hienosti. Koko seurajohto, valmennus, huolto ja pelaajat ovat olleet uskomattomia. Olen saanut todella paljon tukea ja kunnioitusta. Olen tästä kaikesta erittäin kiitollinen, hän jatkaa.

-On ollut todella vaikeaa tehdä ja ymmärtää tämä päätös. Joukkue on uskomaton ja siinä on todella erityinen tunnelma. Se on todella harvinaista. Toivon joukkueelle parasta menestystä alkaneelle kaudelle ja haluan vielä kerran kiittää kaikkia ajastani seurassa ja saamastani tuesta.

Jokerit kiittää Mike Lundinia tämän ajasta seurassa ja toivottaa hänelle parasta menestystä tulevaan.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020