Locker Room Sale lauantaina 4.5. Hartwall Arenalla

Jokereiden perinteinen Locker Room Sale järjestetään lauantaina 4. toukokuuta Hartwall Arenalla. Tervetuloa ostoksille ja moikkaamaan pelaajia!

Locker Room Sale -tapahtumasta on muodostunut viime vuosina suosittu kauden päätös, jossa on mahdollisuus ostaa fanituotteita, tavata pelaajia, varmistaa kausikorttinsa seuraavalle kaudelle ja viettää aikaa punakeltaisessa seurassa. 

Niin myös tänä vuonna! Locker Room Sale -tapahtumasta löydät huipputarjouksia ja totta kai kauden viimeiset game worn -pelipaidat! Myynnissä on pudotuspelien koti- ja vieraspaitoja. Ole ajoissa paikalla ja voit päästä hankkimaan suosikkipelaajasi paidan! Hinnat alkaen 250 euroa. Fanituotepisteellä löydät paljon erilaisia huipputarjouksia!

Paikalla tapahtumassa on joukkueen pelaajia, joita voi jututtaa nimmarinkirjoittelun ohessa. Mukana ovat tietysti myös Jokerit Dance Team ja Otto-maskotti. Restelin kahvilassa on tarjolla juotavaa ja pientä purtavaa. Jokereiden yhteistyökumppani CCM tuo paikalle laukaisututkan, jossa jokainen voi käydä testaamassa lämärinsä kovuutta. Myös Duudsonit Activity Park on mukana tapahtumassa.

Locker Room Salessa järjestetään perinteiseen tapaan myös Jokerit-juniorien kauden päättäjäiset, jossa palkitaan ansioituneita pelaajia, joukkueita ja toimihenkilöitä sekä julkistetaan tietysti myös Vuoden jokerijuniori.

Locker Room Saleen sisäänpääsy on maksuton ja tapahtuu 0-tasolta lastausovien kautta. Henkilöautolla tapahtumaan saapuvat voivat jättää kulkuvälineensä Hartwall Arenan parkkihalliin maksutta.

Tervetuloa viettämään punakeltaista päivää hallille!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020