Lipunmyynti runkosarjan kotipeleihin alkaa maanantaina

Lipunmyynti runkosarjan ensimmäisiin kotipeleihin alkaa maanantaina 12.8. klo 9.00 Ticketmasterin kanavissa. Varmista parhaat paikat nopeasti syksyn huippumatseihin!

Jokerit avaa runkosarjan kolmella kovalla kotiottelulla, kun tiistaina 3.9. on vastassa viime kauden KHL-finalisti Avangard Omsk, torstaina 5.9. toissa kauden mestari Ak Bars Kazan ja lauantaina 7.9. läntisen konferenssin huippuottelussa Dinamo Riika. Erityisesti Avangard on näyttänyt kesän ensimmäisissä harjoituskamppailuissa vakuuttavalta ja on vahvistunut viime kaudesta, kun ryhmään ovat liittyneet muun muassa sveitsiläistähti Sven Andrighetto ja huippupuolustaja Vjatsheslav Voinov.

Syyskuussa Hartwall Arenassa vierailevat myös viime kauden mestari TsSKA Moskova (ke 25.9.) ja itäisen konferenssin viime kauden runkosarjan ykkönen Avtomobilist Jekaterinburg (la 28.9.). Jokereiden alkukauden otteluohjelma on kivikova, sillä lokakuussa myös Salavat Julajev Ufa (su 13.10.) ja Lokomotiv Jaroslavl (to 31.10.) vierailevat Helsingissä.

Koko kauden otteluohjelman löydät täältä.

Jokereiden uuden kauden joukkue ei kalpene vastustajien nimilistoille, vaan on valmis lähtemään taisteluun Gagarin Cupista. Edessä on huikea kiekkokausi ja jo syksyllä hallilla on luvassa todellisia helmiä. Tervetuloa nauttimaan uudesta Jokerit-aikakaudesta hallille! Liput hankit maanantaina klo 9.00 eteenpäin Ticketmasterin verkkosivuilta.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020