Lipunmyynti runkosarjan kotipeleihin alkaa maanantaina

Lipunmyynti runkosarjan ensimmäisiin kotipeleihin alkaa maanantaina 12.8. klo 9.00 Ticketmasterin kanavissa. Varmista parhaat paikat nopeasti syksyn huippumatseihin!

Jokerit avaa runkosarjan kolmella kovalla kotiottelulla, kun tiistaina 3.9. on vastassa viime kauden KHL-finalisti Avangard Omsk, torstaina 5.9. toissa kauden mestari Ak Bars Kazan ja lauantaina 7.9. läntisen konferenssin huippuottelussa Dinamo Riika. Erityisesti Avangard on näyttänyt kesän ensimmäisissä harjoituskamppailuissa vakuuttavalta ja on vahvistunut viime kaudesta, kun ryhmään ovat liittyneet muun muassa sveitsiläistähti Sven Andrighetto ja huippupuolustaja Vjatsheslav Voinov.

Syyskuussa Hartwall Arenassa vierailevat myös viime kauden mestari TsSKA Moskova (ke 25.9.) ja itäisen konferenssin viime kauden runkosarjan ykkönen Avtomobilist Jekaterinburg (la 28.9.). Jokereiden alkukauden otteluohjelma on kivikova, sillä lokakuussa myös Salavat Julajev Ufa (su 13.10.) ja Lokomotiv Jaroslavl (to 31.10.) vierailevat Helsingissä.

Koko kauden otteluohjelman löydät täältä.

Jokereiden uuden kauden joukkue ei kalpene vastustajien nimilistoille, vaan on valmis lähtemään taisteluun Gagarin Cupista. Edessä on huikea kiekkokausi ja jo syksyllä hallilla on luvassa todellisia helmiä. Tervetuloa nauttimaan uudesta Jokerit-aikakaudesta hallille! Liput hankit maanantaina klo 9.00 eteenpäin Ticketmasterin verkkosivuilta.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin