Lippupaketit

Jokereiden kotiotteluihin on kauden 2019-20 runkosarjaan saatavilla myös viiden pelin lippupaketteja. Voit valita valmiin paketin tai luoda täysin omaan kalenteriisi sopivan kokonaisuuden!

Lippupaketit

Sen sijaan, että ostaisit viiteen otteluun liput erikseen, säästät selvää rahaa hankkimalla lippupaketin. Alta voit lukea tarkemmin, mitä Jokerit tarjoaa sinulle kauden 2019-20 runkosarjaan.

Weekend-paketti:

Vaihda vapaalle viikonloppuna ja tule nauttimaan Euroopan parhaasta jääkiekosta Hartwall Arenalle lauantaisin ja sunnuntaisin. Viikonloppupaketti sopii loistavasti kaveriporukoille ja perheille. Matsit alkavat klo 16.00. Tervetuloa nauttimaan karnevaalitunnelmasta punakeltaiseen joukkoon!

  • Su 24.11. Lokomotiv Jaroslavl
  • La 21.12. Dinamo Riika
  • La 25.1. Kunlun Red Star
  • Su 26.1. Neftehimik Nizhnekamsk
  • La 15.2. Metallurg Magnitogorsk

Hanki lippupaketti Ticketmasterin sivuilta tästä.

Jos taas haluat rakentaa täysin oman viiden pelin pakettisi, ole yhteydessä Jokereiden kausikorttitiimiin sähköpostitse jokerit@jokerit.com tai puhelimitse 040 6674665. Autamme mielellämme sinua valitsemaan juuri itsellesi parhaiten sopivat ottelut! Oma räätälöity lippupaketti on 15 prosenttia halvempi kuin kyseisiin otteluihin erikseen ostetut irtoliput. Myös SKA-ottelut voi nyt valita pakettiin normaalihinnalla.