Lindbäck jatkaa maalilla – tässä torstain kokoonpano

Jokerit kohtaa torstai-illan vierasottelussaan Lokomotiv Jaroslavlin. Helsinkiläisten maalilla jatkaa Anders Lindbäck.

Keskiviikon kotiottelu Kunlun Red Staria vastaan jäi pelaamatta vastustajan koronavirustartuntojen myötä. Näin ollen Jokerit pääsee kovaan vierasotteluun hieman tuoreemmilla jaloilla. Joukkue matkasi Jaroslavliin varhain torstaiaamuna ja on näin valmis koitokseen.

Kokoonpanoon tulee pieniä muutoksia, mutta maalivahti on sama, sillä Lindbäck jatkaa edelleen tolppien välissä. Sekä hyökkäykseen että puolustukseen tulee pieniä muutoksia. Hyökkääjistä sivussa ovat Peter Regin, Jordan Schroeder, Veli-Matti Savinainen, Antti Pihlström ja Julius Junttila sekä puolustajista Niklas Friman, Tommi Kivistö ja David Sklenicka. Joonas Järvisen koeaika päättyi keskiviikkoon.

Joukkueen päävalmentajana toimii tänään seuran puheenjohtaja ja GM Jari Kurri. Valmentajina vaihtopenkillä ovat pelaajakoordinaattori Janne Vuorinen sekä maalivahtivalmentaja ja joukkueenjohtaja Markus Ketterer.

Suomen viranomaiset ovat jo aiemmin vapauttaneet tietyt Jokereiden joukkueen jäsenet karanteenista ja nämä ovat pystyneet palaamaan joukkueen toimintaan kotimaassa. He ovat terveitä, mutta eivät voi vielä tänään olla joukkueen mukana vieraspelissä, koska Suomen ja Venäjän maahantulokriteerit ovat erilaiset covid-tartuntojen suhteen.

Jokerit ja Lokomotiv kohtaavat jo kolmannen kerran tämän kauden osalta. Molemmat ovat olleet voitokkaita vieraspeleissä, sillä Jaroslavlissa punakeltaiset olivat parempia luvuin 3-2, mutta Helsingissä Lokomotiv kuittasi pisteet numeroin 4-2.

Molemmat joukkueet ovat hävinneet kaksi viimeisintä peliään. Jokerit koki tappiot SKA:lle ja Traktorille, kun taas Lokomotiv joutui taipumaan Avtomobilistille ja TsSKA:lle. Sarjataulukossa Lokomotiv on lännessä kolmantena 36 pisteellä ja Jokerit yhdeksäntenä 13 pistettä perässä kuusi ottelua vähemmän pelanneena.

Illan ottelu alkaa klo 18.00 Suomen aikaa. Suoraa lähetystä voit seurata VSport Jääkiekko -kanavalta sekä Viaplay-palvelusta. 

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu (A) – 21 Brian O’Neill (A) – 71 Nicklas Jensen
25 Henrik Haapala – 37 John Norman – 81 Iiro Pakarinen
20 Eeli Tolvanen – 80 Saku Mäenalanen – 12 Marko Anttila (C)
48 Henri Ikonen – 26 Konsta Hirvonen – 72 Aleksi Halme

44 Mikko Lehtonen – 34 Nuutti Viitasalo
50 Viktor Lööv – 51 Alex Grant
36 Jakub Krejčík – 64 Jonathan Pudas

39 Anders Lindbäck (98 Janis Kalnins)

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021