Lepistölle ja Jensenille KHL:n viikon parhaiden palkinnot

KHL on nimennyt Sami Lepistön sarjan viime viikon parhaaksi puolustajaksi ja Nicklas Jensenin parhaaksi hyökkääjäksi. Molemmat kasasivat komeat pistelukemat neljässä ottelussa.

Jokerit kukisti viime viikon otteluissaan Dinamo Riian 7-0, Spartak Moskovan jatkoajalla 3-2 ja Severstal Tsherepovetsin 4-1. Toinen Severstal-kohtaaminen päättyi tappioon.

Lepistö teki neljässä ottelussa pisteet 2+3=5 ja oli niillä sarjan tehokkain puolustaja. Hän sivalsi voitto-osuman jatkoajalla Spartakin verkkoon. Lepistö ei ollut kertaakaan täysin kentällisin pelattaessa jäällä vastustajan tehdessä maalin ja sai tehotilastoon lukeman +6. Myös tämä lukema oli KHL-pakkien viikon paras. Lisäksi jokerikasvatti laukoi yhdeksän kertaa kohti maalia.

Tanskalaishyökkääjä Jensenin viikko alkoi Dinamoa vastaan hattutempulla ja heti perään Spartakia vastaan syntyi kaksi osumaa. Severstal-peleissä Jensen napsi kolme syöttöpistettä ja sai näin pisteitä yhteensä kasaan 5+3=8, joilla hän oli KHL:n tehokkain pelaaja. Myöskään Jensen ei ollut jäällä kertaakaan vastustajan tehdessä maalin täysin kentällisin. Hänen tehotilastonsa lukema oli +5.

Aiemmin tällä kaudella jokeripelaajista vastaavia kunniamainintoja on saanut Mikko Lehtonen, joka on valittu kahdesti viikon parhaaksi pakiksi. Lisäksi hän oli KHL:n valinta sarjan kuukauden parhaaksi puolustajaksi marras- ja joulukuussa.

Jokerit jatkaa pelejään tällä viikolla vieraskaukaloissa, sillä tiistaina vastassa on Vitjaz ja torstaina SKA. Molemmat pelit alkavat klo 18.30 Suomen aikaa.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020