Lauridsen kiittää ja kumartaa: Pitäkää huoli tästä hienosta seurasta

Jokereissa neljä vuotta pelannut Oliver Lauridsen jatkaa uraansa toisaalla. Järkälemäinen puolustaja haluaa kiittää punakeltaisten kannattajia ja organisaatiota ajastaan seurassa.

Lauridsen pelasi Jokereissa 181 runkosarja- ja 25 playoff-peliä ja nousi niin omien kuin vieraidenkin arvostamaksi soturiksi. Tanskan maajoukkueen vakiomiehiin jo pitkään kuuluneelle pelaajalle saapuminen Helsinkiin neljä vuotta sitten oli merkittävä hetki ja auttoi hänet pelaajana uudelle tasolle.

-Se oli iso askel urallani, koska Jokerit on yksi Euroopan parhaista seuroista. Olin hyvin innoissani uudesta haasteesta, ja nyt neljä vuotta myöhemmin voin sanoa, ettei yksikään sekunti tästä ajasta ollut minulle pettymys, Lauridsen kertoo.

Myös kaukalon ulkopuolella tapahtui paljon, sillä puolustajan esikoinen oli vain kuuden viikon ikäinen, kun perhe muutti Helsinkiin. Toinen poika syntyi kesken kevään 2018 pudotuspelien, kun Lauridsen oli Moskovassa pelaamassa KHL:n historian pisintä ottelua, joka venyi viidenteen jatkoerään.

Nämä ja monet muut upeat hetket pysyvät puolustajan mielessä ikuisesti.

-Kutsumme Helsinkiä varmasti aina tietyllä tapaa kodiksemme, koska tämä paikka on ollut niin iso osa elämäämme, tanskalainen sanoo.

Lauridsen oli Jokereille ennen kaikkea joukkuepelaaja, joka ei säälinyt itseään eikä vastustajia kaukalossa. Hän antoi ja otti vastaan iskuja ja ansaitsi näin myös kannattajien kunnioituksen. Puolustaja haluaakin kiittää kaikkia Jokereiden kannattajia ajastaan seurassa:

Haluan kiittää teitä kaikkia tuesta näiden vuosien aikana. Se on ollut mahtavaa, ja olen todella tuntenut oloni arvostetuksi sen suhteen, millainen olen ollut pelaajana, joukkuekaverina ja osana Jokereiden organisaatiota.

Tunne on ollut molemminpuolinen ja toivotan teille kaikille parasta tulevaisuuteen. Pitäkää huoli tästä hienosta seurasta ja tulkaa hallille runsain määrin. Vielä kerran: kiitos sydämeni pohjasta.

Lauridsenin haastattelun voit katsoa kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta.

Jokerit kiittää Oliver Lauridsenia vahvasta panoksesta ja joukkueen eteen tekemästä työstä neljän viime kauden aikana sekä toivottaa hänelle ja hänen perheelleen onnea ja menestystä tulevaisuuteen!